Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj priče, privatna investicija a fali vam podrška države. Zašto lažete,treba vam unaprijed ugovor da vam je kupac SKUPE ELE.ENERGIJE elektordistibucija. Nismo "posve" budale.
pitanje zašto nose šljemove
Bit ce bogat onaj ko bude imao energiju. Ako je suditi po ovome vec smo na prosjackom stapu jos samo da svi zaduzimo po jedan kontejner pa da trazimo...
Je li Klix glasnogovornik KTG-a? Objavljujete jednostrane informacije. Ako želite napisat kvalitetan članak pribavite informacije iz više različitih izvora. Npr, o mogućnosti korištenja toplotne energije iz TE Kakanj.
Zar nije puno jeftinije prikljuciti se na toplovod termoelektrane Kakanj...,pa citavu Tuzlu grije njihova termoelektrana i ne vidim razlog zasto i vi ne bi uradili isto...,ma kod nas je sve nakaradno u drzavi pa me ne cudi ni ovo...
SKILLABABUKA samo da te ispravim za ovaj tvoj komentar vezano da TE Kakanj citiram "grijanje iz Kaknja uopšte nije moguce zbog gubitaka energije..." TE Kakanj ima toliko vista energije koja bi mogla istovremeno da napaja grijanjem i Zenicu i cijelu Lašvanjsku dolinu zajedno sa Travnikom u najmanju ruku.
SKILLABABUKA To sto ti kazes da vode u Sarajevo je veoma realno i izvodljivo. Samo sto to ne pase nekim vladajucim strukturama i stranackim-podobnim gazdama i direktorima. A sto se tice kapaciteta i snage, viska energije TE Kakanj ima je i vise nego dovoljno, znam iz prve ruke.