Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za vrijeme Novalićeve vlade troškovi života porasli za 200%, inflacijom Novalićeva vlada pokupila milijarde KM sebi odmah povećali platu za 500KM a o penziji i minimalnoj plati razmatraju kao da je nauka
Koliki su doprinosi visoki koliko su porezi visoki pa penzije su prije 5godina trebale biti minimalno oko 800KM, daju nam siću i hvale se time
Ja mislim sto rece neko navlakusa.Treba im da se usvoji buđet jer njima treba da ga jos malo opuhaju za sebe dok ne odu u opoziciju.Za to im se zuri pa preko jadnih penzionera.Cime se sve sluzi odlazeca vlast.
A koja vlast? Tek se formira nova ili ova Fadilova? Najprija je da je ova neka navlakuša.
Bravo za vlast a i penzionere
E čuj " pod uslovim da se usvoji budžet "!
Amen
Ja nista nw vjwrujem Drljaci, Krnjicu i Redzi..pogotovo zadnjem koji ne brani interese radnika..ama bas nikako. I ako cemo prosvjedovati, neka to bude i za smjenu onih koji rade za Vladu, a protiv penzionera.
pa povecanje penzije ne treba da bude političko pitanje,naravno da treba svojiti budzet
Inflacijom su budžeti puniji za milijarde i šta mislite hoćel to vratiti osiromašenom narodu ili će nama mrvice dati a sebi uzeti kolače
To Fadile u respirator te ljubim.
Podlaci Dino Konaković, Nermin Nikšići i PaušalForto su sve dali rušiteljima države BiH Dodiku i Čoviću, a uzeli ista ona ministarstva za koja su kmečali i tvrdili da su nebitna i da nemaju nikakvu političku snagu. Nema gorih lažova, obmanjivača, izdajnika i petokolonaša od SDP/NS/NIP funkcionera, članova i simpatizera. Jedno danas pričaju, a sutra sasvim drugo i pričaju i rade. Bagra nesposobna i nedostojna. Fuuuj.
Što ne sačekaš malo sa komentarima? Nisu još ni popunjena mjesta svih ministarstava, a već ovi veljaju ili ne valjaju. Samo ja jedno znam. SDA i Fadil Novalić nas "jašu" godinama, i još ima takvih koji ih hvale. Zna se! SDA BOTOVI!
Eno i Kanton Goražde isplatit će radnicima pomoć iako je najnerazvijeniji Kanton, samo ratni dezerter PaušlaForto ne želi da isplati pomoć zaposlnim radnicima i da ih u ovo vrijeme inflacije malo pomogne iako je Kanton Sarajevo najrazvijeniji Kanton sa biudžetom od milijardu i 279 miliona KM. Šta je briga ratnog dezertera za građane, tako ih je i napustio, pobjegao i dezertirao u ratu i nije želio da brani nevine civile i drżavu BiH. Najgora Vlada KS od kaa postoji.
Nema potrebe samo otiđite
zalit cemo mi za Fadilom....