Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što unitarističko-fashistička stoka pjeni. Al\', uzalud, bit će ovako kako Čović kaže!
Ja sam Hrvat. Ne volim Čovića. Ali on ima moju potpunu podršku što se tiče nacionalnog pitanja. Sada će te vidjeti šta znači kada se svijet protiv vas okrene. Mi Srbi znamo. Lažete 20 godina na nas i vaša djeca što je najgore vjeruju u te laži.
Ma vi ništa ne priznajete. Vi ste posebni. Vi možete živiti sami sa sobom kao što ste i navikli. Sjećam se priće jednog poznanika kako vi pravite kuće. Dozivate komšiju sa brda i dok god se on odaziva tu nećete da pravite. Tek kad ga ne čujete onda postavite temelje.A što se tiće ovih tvojih junaka opjevanih u pjesmama, pa vi i opjevavate samo zlikovce, kriminalce hajduke. Navikli ste pljačkati od drugih zasretati putnike i tgovce pa su vam hajduci bili i ostali idoli. Usput j.ee.ba.li ti majku na redaljku i Kardžić i Mladić i svi oni dosad osuđeni u Hagu i van njega.
Ovo je tako nisko da se mogu samo nasmijati. Svaki daljnji komentar je suvišan. Reketari misle da će laganjem narodu riješiti problem. E pa neće, treba sjesti za stol otvoreno iznijeti probleme i dogovoriti se ko ljudi. Sa ovakvim podmukolstima nećemo daleko dogurati
STA JE SA TRECIM ENTITETOM? SIGURNO JE ZABRANILA MERKELOVA DA SE SPOMINJE TRECI ENTITET. STISNI PA GA SPOMENI.
@Hrvatice prvo nauči naš jezik pa onda piši nešto,ovako ispadaš jako nepismena \"Hrvatica\" i sramotiš nas :))))
STA GOD DA JE SUD U HAGU....NE PRIZNAJEMO GA. SVE CE TO DA POKRIJE SUD NARODA SRPSKOGA BILO JE SUDIJA I KADIJA I AUSTRIJSKIH FELDLEBELA,AKO SVE TO PAMTI... OSTA SAMO ONO STO U PESMU UDJE A U PESMU UDJOSE I RATKO I RADOVAN! SRPSKA STOJI A FEDERACIJA PUCA ...OL TI BITI U TVOJOJ HERCEG BOSNI ILI SA DZAMAHIRLIJAMA,DA UZIVAS U DZ I DJ?
IMA LI VRUCINE POD HIDZABOM? STA VISE VOLIS KRMETINU ILI JAGNJETINY?
PITAJ SVOG POKOJNOG PATRIJARHA .I NEMOJ DA LUPAS GLUPOSTI JER TI POJMA NEMAS STA JE BOSNA KOLIKO JA VIDIM.A STO SE TICE ZLOCINA,PA VJEROVATNO JE HAG SUD ZA SAOBRACAJNE PREKRSAJE.MORA DA SU TVOJI VOZILI BEZ VOZACKE PA CE SJEDITI TAMO PO 20 ILI 30 GODINA.
JA NE ZNAM ZA ZLOCINE KOJE SU POCINILI SRBI! ALI ZNAM DA HRVATI NIKAD NE MESAJU SLOVA DZ I DJ! JEL VERUJES DA SVETI DUH PROISTICE IZ BOGA OCA I DUH SVETI IZ BOGA OCA I SINA??? A ZNAS LI HRVATICE?:)))))))
Je li to ti neznas nista drugo da kazes.Naravno,pogotovo vi Srbi jer nemate argumenata kojim biste se oprali za onoliki zlocin.ZNAS SRBINE TI SI JEDAN OBICAN SELJACKI MENTALITET BEZ IMALO MOZGA.NEMA TEBI SPASA.
mesas slova dz i dj???? razumes li ti sta to znaci,znas li ko samo mesa i ne razlikuje dz i dj???? ne znas ocito ..........e hanumoooo!
Sta ti mislis nacionalisto, da svi treba da jednako razmisljaju samo zato sto su pripadnici istog naroda.Zbog takvih kao sto si ti se i desilo ovo sa BIH.Im NAS JOS UVIJEK DOSTA KOJI ZA RAZLIKU OD TEBE VOLIMO SVOJU ZEMLJU I ZELIMO DA ZIVIMO ZAJEDNO SA SVOJIM SUSJEDIMA.A ITEKAKO SAM HRVATICA DA ZNAS I CAK SU MI KORIJENI IZ SINJA .MNOGI IZ MOJE FAMILIJE SU BILI FRANJEVCI,I TAKODZE JE MOJ BLIZI RODZAK BIO PRVI BANJALUCKI BISKUP FRA MARIJAN MARKOVIC.A TO KADA SAM ZADNJI PUT ISLA NA MISU JE MOJ OSOBNI PROBLEM JER JE MOJA VJERA MOJA STVAR.KO SI TI DA SUDIS NEKOME KO JE I STA JE SAMO PO TOME AKO RAZMISLJA SVOJOM GLAVOM I IMA SVOJE MISLJENJE.STVAR JE U TOME DA NECU DA BUDEM DIO KRDA I DIO JEDNOUMLJA POJEDINACA IZ MOGA NARODA.A TAKO BI SVAKI POJEDINAC IZ DRUGA DVA NARODA TREBAO DA IMA SVOJE MISLJENJE I BILO BI NAM MNOGO BOLJE I NASA DJECA BI IMALA BOLJU BUDUCNOST.
Kritizirao je i politiku HSP-a i Narodne stranke Radom za boljitak jer su pristali kako je rekao biti „bosansko cvijeće“. Poručio je da se događaju neki novi procesi te da je simptomatično da i Rusija danas podržava uspostavu hrvatske federalne jedinice. Tomac se zauzeo za opstojnost Bosne i Hercegovine u međunarodno priznatim granicama. SIKTER!!!!
„Shvatila je da se nešto iza brda valja u odnosu međunarodne politike prema BiH i hrvatskome pitanju. Otud izjave gospođe Pusić o potrebi formiranja hrvatskoga entiteta u BiH. Ona je inteligentna političarka. Želi biti ministricom vanjskih poslova. Ima pravo na promjene. Vidjela je da Lagmudžija ne može uspjeti s ovakvom politikom. Uskočila je u novi vagon“, naglasio je Tomac.
Račan je to prepoznavao. SDP BiH želi uzeti legitimna prava hrvatskoga naroda i Hrvate obespraviti“, naglasio je Tomac. Pozdravio je politiku hrvatskoga predsjednika Ive Josipovića prema Hrvatima u BiH te donošenje platforme za BiH. Naglasio je i da je dobro što je i dopredsjednica HNS-a Vesna Pusić prepoznala što su nakane SDP-a BiH.
Najporaznije i jeste to što je puno više hrvatskih civila poginulo u srpskoj, a hrvatske kukavice od vojnika počele rat sa jedinom nenaoružanom stranom, jer su mislili tu ćemo lako. Nema veze što srbi čitavu posavinu protjeraše za 15 dana, nema veze što spališe Vukovar idemo dokusuriti nezaštićene bošnjake. Ali mislim da kad tad niste uspjeli sada kada su i bošnjaci naoružani nebi trebali više da sanjate, nego da se probudite i počnete da pravite normalnu državu zajedno sa ostala dva naroda