Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nešto ne čuh da se oglasio paroh sarajevski Vanja Jovanović u zaštitu čovjeka.Valjda je vrijedniji ljudski život od bilo koje građevine koju paroh zastupa.
Kako smo mi Bosnjaci prokleti, najvise pljujemo po svome. Kako god on je poglavar Islamske zajednice, prestavnik muslimana u BiH, ima pravo da iznese svoj stav i podrsku, a vlasti su mane vise i krive al helem. Kad ste vidjeli da neki Hrevat i li Srbin pljuje po vjerskim poglavarima,NIKAD. E dok god smo takvi ponavljace se 92-95, isve ovo sto nam se dogadja.
mrs u pm, takvi do ti su nad doveli gdje smo a sad koristis kao ti podrzavas Jovu. Sve sto ti i takvi podrzavaju jesu vehabije i dalji rad na zagljupljivanju naroda.
TI STO MRZIS BIH, BUDI SVJESTAN DA MI BOSANCI TO ZNAMO DA JE MRZIS, IKAO I DA ZNAMO DA CES JE TI I TAKVI KO TI POKUSATI RAZBITI....JOS SAMO CEKAMO DA TO POKUSAS OSTVARITI PA DA TI SE ZIVOT OGADI.....DO TAD ZIVI U ONOJ DRZAVI KOJU MRZIS,NE TREBA TI VECA KAZNA....TEKBIR!!!!!!!!!!!!
pa onda je sarajevski paroh paroh ciglama i freskama a ne sarajevskim Srbima
Sad se vidi ko je HARIS SILADZIC i koliko su svi proiv njega pogotova SAD,EU,I i svi domaci izdajniuci koji su nesposobnida da zastite SVOJE BORCE ove zemljle koji sukrv dali da bih uzivali mnogi sada u BiH ,NIKADA NECE PRESTATI AGRESIJA OD STRANE SRBIJE SVE DOK MI SUTIMO I GLEDAMO KAKO NASE HAPSE PO COSKOVIMA SVIJETA I EU,ZATO EVO PREDLOG DRAGA GOS,CIM DODZE BILO KOJI MINISTAR IZ SRBIJE ODMAH GA UHAPSITI PA NEKA ONI MALO RAZMISLJUJU O SEBI JER JE SRBIJA NAPRAVILA GENOCID I ZA TO TREBA DA ODGOVARA ,A HARIS SILJADZC TREBA DA BUDE VJECITI PRESJEDNIK ZATO STO JE NAJSPOSOBI OD BOSNJAKA A I BOSANACA DA BUDE PRESJEDNIK BOSNE I HERCEGOVINE
DOBRO SI SE SJETIO ,DA KRITIKUJES MALO MAFIJU KOJA JE NA VLASTI-STA SI RADIO OVIH 20TAK GODINA ZNAS LI STA TI JE POSAO-IMAS LI KREDIBILITET NAKON TOLIKO PROCARDANOG VREMENA KRIVI SRBI HRVATI JAPANCI AMERIKANCI-EFENDIJA PRVO SE SVOJA AVLIJA CISTI PA ONDA............................................................
DIVLJACI JESU KLALI,U PRAVU SI,A DIVJAK JE GOSPODIN
Vanja Jovanović nije po.tu.ri.ca pa da brani po.tu.ri.cu Divl(j)aka koji je k.l.a.o njegov narod!
Jest. Vlast potpuno nesposobna da zaštiti naše po.tu.ri.ce!
Mujo r.e.i..s kreno s fahrom Radoncicem a zavrsio s Gadafijem.
I treba vas sve redom poklat gen oci dni narode Bravo naš poglavaru, koliko god te pljuvali, vrijeđali uvijek ćeš imat podršku od Bošnjaka, i ti i Muamer ef. Zukorlić najveći Bošnjački intelektualac. A vi sluge morete da nam ga pushite.... ge no c idni stvorovi
krivina vam sto MUSTAFA brani JOVANA... kako je to moguce?!?!? o Boze kako je to moguce ?!?!?! .... lijecite se maloumnici!!!
R.e.i.s. efendija nijeVas nivo da branite heroja i humanistu. On je bio u ovom gradu za razliku od Vas koji ste bili hiljadama kilometara od BiH. Nemojte molim Vas da Vi govorite (drzite lekcije) o odbrani i herojskom otporu branilaca Sarajeva. De nam recite sta je sa Gadafijevom (ubicom vlastitog naroda) donacijom?
Bosnje ! Cijelo vrjeme tvrdite da ste Sekularno drustvo. Ako je to tako , sta onda trazi ova spodoba sa slike u pollitici .
@ vidi Sto ti postujes Koje su tvoje svetinje Sve dok ti je Srpska vlast u Srebrenici ni te ti zrtve nisu svete I njih si izdao PATRIOTO
@neko pogene jedan procitaj tekst malo bolje, pa ce ti stvari biti jasnije. Niko ovdje ne spominje seriat, i vaganje griha. Covjek je samo pruzio podrsku generalu Divjako i iznio svoj stav isto kosto ti sad radis i komentarises njegov tekst.