Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo nek nema povrijedjeni ostalo se nadoknadi....
h
Za Vlasic je jedino rjesenje jedan pozar ili zemljotres koji ce unistiti onaj haos od divlje gradnje.
@Wolfix , meni se cini da jedino na Vlasicu prave vikendice na stazama i na cesti i jedino na Vlasicu ide cesta preko staze! Ono je postalo neizdrzivo...
ovdje se sada neko osiguranje okrece ko janje u jablanici
"Dolina panjeva" !!!!! ili "Poljine Hills"!!! Ima li iko pametnu ideju kako da da ime????
Drago mi je da povrijeđenih nijebilo, a od srca želimda vam, ne-poštenjačine sve izgori. Narod vam jede iz kontejnera a vi glumite prepobagate Amerikance.
dosli pomoc ovi iz starog viteza !! znaci zgrada je mogla 5 puta izgorit dok ovi sa onim krsevima se popnu na vlasic neki sat , sat ipo jos po snijegu zanci 2-3 sata al aj valja naglasit da dvd suradzuju .. iako bi prije stigli ovi iz banja luke
Apartmani u vlasništvu Pere Gudelja.... hajmo KOŠARKAŠI I RAJA pomoči Peri kao što je Pero pomogao nama da osvojimo evropu sa zlatnim košarkašima.
ne lazi bezveze. to nisu njegovi apartmani nego vlasnistvo pojedinaca koji su ih kupovali kad se objekat pravio.
gori gora gori borovina, napila se rulja pa ne zna sta radi, sve je to od pljacke izgradzeno, vlasic ,jahorina i bjelasnica- levati neka kokuzare i neka se mrze.
vlasic na aparatima
snijeg pade,apartman izgori...