Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ Ismet Pop... Tvoji se komentari uvjek svode na jedno te isto, bez obzira šta je u pitanju. To je školski primjer indotrinirane i sužene svijesti. Moj Ismete, moj...
Kada cete vi shvatiti da je Dodik ne bitan lik,tacno je da ce pasti,ali zbog kriminala,a ne zbog napada na BIH.Posle njega ce doci drugi Dodik,i tako redom,ndadam se da ce ti manje krasti.Interes Srpskog naroda i Republike Srpske je iznad svega,iznad evrope,amerike,blagostanja.Znas kad bi se mi odrekli RS zbog EU,kao sto se Srbija odrice Kosova,nikada,mi jos imamo dostojanstva.
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
Da nije ovaj gargamel doživio moždani ???
ma nije sigurno ovo rekao. ovo neka sala iz banja luke
a da napraviš nešto u vezi toga aaa ?
Sutra bi ih natjerali da idu u crkvu na vjeronauku
A prekosutra bi ih pobili.
mene u Sarajevu niko nije tjerao da idem u dzamiju! a to sto sam odrastao u multietnickom odgoju,pa i nisam gledao moj ili tudji maternji jezik valjda je to moj problem! ucio sam u onom sistemu jedan (tj. dva),u ovom drugi jezik, a sve maternji!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
aaaaaaaaaaaaaa, počeli su znači da ganjaju model i postavljaju temelje za trajnu podjelu obrazovanja .............. bošnjačke predmete mogu predavati samo bošnjaci, srpske samo srbi itd .........................ma gonite se svi skupa na neku stvar i ne dijelite djecu, ako ih sada podijele to će biti izvrstan temelj da, u dugoročnom planu, guraju prema otcjepljenju dijela BiH
i ova rugoba čak shvatila da Duduk uskoro ide s vlasti pravac iza rešetaka i pokušava ostaviti utisak da nije njegov igrač,da je realan,tolerantan,demokratičan,proevropski orijentisan a do juce govorio kako se treba odcjepiti od BiH.Mene samo zanima gdje ga iskopaše ovakvog svog nakaradnog i glupog i koga on zapravo predstavlja?Srbe?Hrvate?Jevreje?
Balijo miran,miran, niko im ne brani da uce sta zele samo nemaju dovoljno djece za to. A ako se njima to dozvoli, onda svako srpsko djete u federaciji ima pravo na cirilicu i srpski program E U TOME JE PROBLEM.
kako nemaju krme jedno kad je 53% djece Bošnjačke nacionalnosti,nisi ni pročito čak svoje vesti u kojima to neopovrgavaju i govore kako ce zato ukinuti tu skolu i prebaciti decu u Bratunac da bošnjacka deca nebi bila vecina.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)