Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro ba znamo da si primitivac ne moras se dokazivati !
Pushi qrc Emile, kratko i jasno, yebo ti Dodik majku zvaljavu.
meni osobno je gospodin vlajki veoma zgodan i prije bih sa njim u krevet nego sa onom malom sa prve slike iz teksta o protestu srednjoskolaca.
javila se i orka iz gospodara prstenova...
tipicna b.al.ijska faca. Vadi ga jedino to sto ima zube. Ba.lije su obicno krezave
Cinično je da on govori o BiH. Bolje bi mu bilo da govori o fenomenalnim uspjesima Predsjednika i njegovog dvodijelnog tora.
Divi mu face cet.nicke:D
zar nije smijesno i zalosno, politicari kukaju o nezaposlenosti.... hahah dok je svoje vrijeme tracio negirajuci nesto sto je dokazano, umjesto da se baviozivotnim pitanjima građana zato nam i jeste ovako. Da nije zalosno bilo bi smijesno.
čak i kad ovaj tip izusti o zaposlenosti i zapošljavanju to veže sa ironijom, pa je lik, kako god, sam za sebe ironija..
pozdrav za casnog gospodina i velikog hrvata, emila vlajkija, koji veoma dobro predstavlja interese hrvata iz republike srpske kao i iz cijele bivse bosne i hercegovine.
konačno i od njega nešto pametno....narod bi trebao ovaj 1.maj iskoristiti za demonstracije ,a ne za krkanluk!!!!!
No Rajko Vasić no party ! hahaha
ste njega prenijeli, svaka vam čast. ko je sljedeći, vladika kačavenda? ili, da su kojim slučajem živi, slobo i njofra? dugo nisam čitao ništa od nekog naciste, pa da bar vidim šta ON misli o sirotinji i bogatunima
http://1.bp.blogspot.com/_p1gxRVddvus/S6qaJYuTZzI/AAAAAAAAAmg/8zIthpvp7cM/s1600/hannibal.jpg
vlajkija za mistera republike srpske!