Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
polako ljudi nema još nikakve odluke to u d b a š k i mediji malko nam razvlače pamet,koriste prije odluke koje uopšte još nema. malo vrše i pritisak na španiju igrale se delije....pomagale im b a l i j e
Djetići će ga bar roknuti da ne priča naši bi ga pustili za tri godine kakvi smo hajvani,bolje je ovako.......ha ha ha
ja bi ovog na kolac a ETInim član ovima bi dao egzil u bih
kad bi spanija izrucila batka vlahovica crnoj gori ili srbiji onda bi sve zrtve sarajeva ovog monstruma bile pogazene! a i dokaz da je tuzilastvo sarajeva i bosne i hercegovine i svi na njegovom celu jedna obicna banda korumpiranih genocidasa!
A TREBA TAKODJE OSUDIT ONDA I HINJSKU POLITIKU SPANIE!!! GDJE SE TO MOZE VIDJETI DA SE OVAKAV ZLOCINAC NE SUDI U DRZAVI GDJE JE NAJVISE POCINIO ZLOCINA??? TO BI BIO NAJVECI SKANDAL!!!!
AKO OVAJ KASAPIN SARAJEVA BATKO NE BUDE ISPORUCEN BOSNI I HERCEGOVINI POD HITNO TRAZIT OSTAVKU ILIJE BARASINA GLAVNOG TUZIOCA BIH-E JER ON NE RADI SVOJ POSAO i ZAVJEROM DJELUJE PROTIV BOSNE I ERCEGOVINE I BOSNJAKA! PO NAREDBI SPIRICA I TADICA!!!
ne, ne treba njega roknut, nego odvesti na prisilni rad dok ne krepa. djubre se treba mucit. samo metak mu je nagrada. umirao u najgorim mukama dabogda, djubre
ROKNUTI GOVNO DA SE NIKO NE SVADJA OKO NJEGA!!!
Vlast u CG će još jednom pokazati da EU i mir nemaju alternativu pa će da dobije više nego što bi u BiH sigurno.