Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj dobri vladika to ste trebali pricati pocetkom 90 godina ,sad bi nam ljepse lale cvijetale..
...e, sreća pa "tvoji" ne podivljaše...
...j­ebajiga, korektnost ili ne, tako ti je to...kad mogu balijama bit četnik, šta mi fali da četnicima budem balija...hrvate ću i ovom prigodom ladno izmajorizirat :)
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
Hahaah kako Dodika nikako da ocistite od mrznje drugih naroda
vidi Grigorija dogura do Sarajeva prvo Trebinje pa Mostar pa sad Sarajevo, možda iduća stepenica bude patrijarh. Sve u svemu svim pravoslavcima Sretan Božić
ubi ubi ubi kopile
Mir Božiji Hristos se rodi. Srbi i ostali pravoslavni koji slave po julijanskom kalendaru neka vam je srećan Božić.
kacevenda, zivili pederi
Tzv bosanski srbi ce aBd zauvijek zivjeti u lazi i nositi mrznju u sebi spram nas. to su izdajice klice bosnjana i to je najgore sto je Bosnom ikad hodalo.... kad se samo sjetim '90. koje smo mi budale bile. dok su se s nama grlili, okolo su topove razmijestali.
Bolje da je prdložio da se očiste srca od laži, onda bi se ovo ostalo samo riješilo.
on bi da cisti od mrznje a osvjestava cetnike i drazu mihajlovica,svasta
a 90-ih ste davali sve od sebe da je posijete!
...nije falilo ni na drugim stranama.
...ali reče i milorad ekmečič, akademik, sa stanom u pofalićima, preko puta ekonomske "srbi mogu žrtvovati 200.000 ljudi za srpski cilj"...i, kako zapuca u šeheru, srbin milorad i srbin, sin mu ilija, odoše u beograd...dakle, njihove 2 srpske glave nije računao u onih 200.000...pametnom dosta.
Hodze i popovi najveci lopovi. Ovo su one frazetine koje su tolko postale izlizane da niko vise ni ne obraca paznju.
To je prioritet
Sve vise Srba se odrice srpstva, eno ih napustio Haris Pleho.
CIK mu uzdrmao svjetonazore.
malo nesto srba na liturgiji!?
ima analiza u knjizi nenada suzica (lik je u g.o. snsd), da se u zadnjih 120 godina broj pravoslavaca prepolovio. misli se na svjetski ukupni broj.
...šuplja ez južual.