Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
putopisac.com
Браћо срби коментатори што гурате прст у око брћи бошњацима са тако шовинистичко фашистичким коментрима. клих.ба знам да се нема кинте ал нађите начина да ове фашистичке коментаре са обе стране избацимо. можда неко нешто паметно и напише.
Pita li iko baHlijace mozel se graditi.Treba ih pitati,i u njima tece cista h.riscanska krv,imaju i i.kone na tavanima koje su im djedovi ostavili ako se vremena promijene.Treba ih potkupiti na predju na korijenje,samo ce cijena biti velika, dvije vrece brasna,duplo vise nego sto su T.urci davali
S tuđinskom si kamom puzio po blatu, S krvološtvom zvera, pogane hijene, Da bi mučki udar s ledja dao Bratu, I ubio porod u utrobi žene. Još bezbrojna groblja zatravio nisi, A krvavu kamu u nedrima skrivaš, Sa vešala starih novi konop visi, U sumraku uma novog gazdu snivaš. Branio si zemlju od nejači naše, Iz kolevke pio krv nevine dece, Pod znamenje srama uz ime ustaše, Stavio si Hrista, Slobodu i Svece. U bezumlju gledaš ko će nove kame, Oštrije i ljuće opet da ti skuje, Čiju li ćeš pušku obesit’ o rame, Ko najbolje ume da ti komanduje.
Jovan Ducic -Sinu Tisucletnje kulture Ti ne znade mreti kraj slomljenog mača, Na poljima rodnim, braneći ih časno Kitio si cvećem svakog osvajača, Pevajuć’ mu himne, bestidno i glasno. Slobodu si večno, zakržljala raso, Ček’o da donesu tuđi bajoneti, Po gorama svojim tuđa stada pas’o, Jer dostojno ne znaš za Slobodu mreti. Pokaži mi redom Viteze tvog roda, Što balčakom s ruku slomiše ti lance, Gde je Karađorđe tvojega naroda, Pokaži mi tvoje termopilske klance.
Šta kažu na sve to predstavnici Ujgura na 24%? U znak protesta nijedan Bošnjak neće uvesti gas nego će se grijati na drva i neće ići preko mosta već plivati preko rijeke
Čeznete vi i za ovih 24%.Nema u Sarajevo:Nkad nećete imati svoga tramvaja.
šta kažu čečeni na 24%, dajte da ih čujem.
gdje je tu republika 24%, zvana mošnjakistan.
Naravno sve \"samo što nije\" Kao i svugdje u RS-u.Sve na maketama planovima i programima i predizbornim ublehama.RS samo što nije postala top destinacija broj 1 u svijetu turizma.Samo što nisu talgo vozovi uzduž i poprijeko spojili RS sa majčicom Srbijom,samo što nisu navalile investicije,samo što nisu otvoreni aerodromi,samo što nisu auto putevi prekrili RS,samo što nije počela gradnja lanca hotela i apartmanskih naselja,samo što nije ovo,samo što nije ono...Na kraju ako Bog da MUP-a RS-a će reći \"Ode Mile u Srbiju\" samo što ga nismo uhvatili. za zna se šta.Ode mIle u Srbiju sa parama..
šta ce oni dogovarati dinara niko nema
Dobrodošli !
predizborna demagogija