Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDP = socijal-DEMOKRATSKA-partija a ne komunisticka. To je razlika, podmukli nacionalisti i fasisti iz SDA i Stranke za BiH.
@SDP oruzje TO BIH je predao zna se tacno ko imenom i prezimenom. To je bio Raif Dizdarevic. Ali to nema veze sa SDP-om. Trebas znat da je taj isti olinjali lisac uklonio Hamdiju Pozderca , covjeka koji je najvise uradio za BIH od svih. Ali opet ti kazem , SDP je jedina nada BIH. Zadrzi svoj islam u sebi i nemoj da te mrznja prema ateistima vodi prema tim samozvanim muslimanima iz SDA. To je bagra najgore vrste. Njihove rezultate svi vide. Nema privrede, nema teritorije nema drzave. To je rezultat islamske deklaracije alije izmetbegovica.
brada, obali ga malo
Istina od A do Ž a koja traje dvije decenije.
Kada se cuje iz vasih usta sledece onda ce vam narod vjerovati: -VRATITITI NARODU SVU DRUSTVENU IMOVINU KOJU SU RATNI I PORATNI PROFITERI POKUPOVALI (CITAJ POPLJACKALI) OD NARODA -ZATVORITI SVE RATNE ZLOCINCE I RATNE PROFITERE -ZAUSTAVITI SIJANJE MRZNJE MEDJU NARODIMA, UMJESTO CRKVI, DZAMIJA, KOJEKAKVIH SPOMENIKA KOJI SU NA SVAKO STO METARA SIROM BIH \"NANISANJENI\" SA CILJEV OCUVANJA TEKOVINA MRZNJE KOJU SU PROFITERI POSIJALI MEDJU NARODIMA U RATU -NAPRAVITI OD BIH SEKULARNU I JEDINSTVENU A NE PLEMENSKU I RAZJEDINJENU DRZAVU -RECI ISTINU STA SE TO DESILO, ZASTO JE IZBIO RAT, A NE LAGATI NAROD I PRICATI TEORIJE O ZAVJERI, GENOCIDU, T U R C I M A, U S T A S A M A I C HE T A M A.. ZNATE KAD CETE VI OVO IZRECI..NIKAD...URADITI TAKODJE NIKAD...BIH JE OSUDJENA NA PROPAST....NAZALOST, OGROMNA VECINA LJUDI U BIH SU \"DOBRE SLUGE LOSIH GOSPODARA\" PA ONDA ISPADA DA JE SVE UREDU I DA NISTA NE TREBA NI MIJENJATI...
ah, da, zaboravih napisat, izdajica i njegova sda se ne trebaju truditi, sto se mene tice, ne moraju ni izlaziti na izbore. bilo sta govorili, bilo sta radili, moj glas imati nece. ja ne glasam za izdajice.
blize se izbori, samo da napomenem one BOSNJACKE partije pred izbore. glasam samo za onu partiju koja ce se zalagati za vojno rjesavanje ccceettttnicckog pitanja u BiH i to za sva vremena.
Sdp je karina kao i svi ostali. Kopilad komunisticka, oni su \"zasluzni\" sto BiH i jeste u ovom polozaju. Da nisu cettttniiicccima dali oruzje narodne obrane BiH, u Bosni nikad rata bilo ne bi. Sto nije Slovenija dala svoje oruzje? Ah, Slovenija nema prodanih dusa kao sto ih imaju sve bosnjacke partije, pa i ova usmrdjela SDP.
Ma ja, kriva je opozicija, a SDA, SBiH, HDZ i SNSD su zlatni. Jako smo pametan narod i zato \"dobro\" zivimo Ja cu za SDP, a vi opet svi za \"svoje\"
Ovo piskaralo Damir Mašić od Gračanice što im piše \"SDP saopštenja\" nikako da nauči jezik kojim govori :-( SDP je gore smetlje od nacionalista. Živjela Naša stranka, jedna i jedina!
Komunjare sa vama se treba posebno obracunati.
vam y..e..be.. m ma..te..r u p...i.ck.u naci..onalisti...cku i poganu pa ima li iko da vam valja uhljupi usr..a.ni sto..ko neotesana umrite u toj vasoj rupi
mozda zato sto je narod stoka, pa bira pogresne o.O
Stvarno, dosta je više sa klerofašistima
Moj glas u svakom slucaju ide SDP-u. SDA i SBiH ce nas uvuc\' u totalni raspad drzave.