Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja halabuka oko jednog najsitnijeg lopovcica,zamislite samo sta rade Fahro,Bakir i Klempo...Kad njih vidim uhapsene mislim da tek tada mogu reci da je ova zemlja krneula naprijed.
pa ni ta pomoćnica nije daleko od njega.. ista su to govna
Samo će biti malo opreznija ;)
SDA i SBB je ovo hapsenje odradila.Zato sto su SBiH I SDP koalicija u TK. U ovom slucaju su iskoristene institucije BiH radi stranackih prepucavanja.
kakav li je bio omjer raspodjele tih 20.000 mozda dr. Mito Osmanovic 15.000 a Tora 5.000
U SBiH sve sami lopovi...
Naravno da je smjenjen,iako me nakon sto je SDA Budimira kriminalca izvuka iz zatvora kao najpostenijeg,ne bi me iznenadilo da se i ovaj lopov vrati.Kod nas je sve moguce..
Kod nas je sve moguce..Ali samo da je da dozivimo da se krene sa ovim vecim ribama,recimo za pocetak Bakirom..
Op, zaBiH! Ma sitnica iznosi, sitnica. Kleptomani utemeljeni, gdje im je Lepi Predsednik Silajdžić?? S Turcima halvu dila negdje po Evropi??
Ma svaka čast, kakav potez vlade TK, prosto nevjerovatno, samo tako nastavite imate podršku naroda, narod je uz vass!!!
I sad ce oni ispasti kao moralna i postena ustanova.
Zašto ga ranije nisu smijenili?
Kad vidis SBiH sve ti je jasno, najzalije je sto su upravo iz ove stranke najveci kriticari za sve sto se desava ...
Ovo je samo sitna buranija iz SDA i SBIH-a, zamislte o kojim ciframa bi se radilo kada bi sipa pokucala Bakiru Izetbegoviću!
Odakle ce lopov dolaziti nego iz SDA!!! Hapsenja se desavaju uvjek u nacionalistickim strankama, zanimljivo...