Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iduća vlada ako treba neka se zaduži, svakako samo se svi zadužuju neka svim tim radnicima uvežu staž, isplate zaostale plate, radne knjižice u ruke i na biro, oni koji su za penziju idu u penziju i tačka. Imovinu prodati i odatle djelimično namiriti troškove i jednom ovo skinuti sa vrata, jer nema toga više kao u komunizmu da država ima preduzeća, da traži tržište za proizvode, obezbjeđuje plate.... Ovo je kapitalizam i opstaju bolji, kvalitetniji, jači i snalažljiviji
bitno je da oni i budžetski korisnici dobro žive ostali trebaju živi u zemlju
Na kraju ce ovi radnici Aide i drugih firmi biti 10x bogatiji od prosjecnih Tuzlaka. Oni radili ne radili svaki mjesec knjize min 700 KM da im je drzava duzna. Ovi sto su po televiziji sigurno imaju potrazivanja veca od 50.000 KM. I svi se sazalili a njima samo kamate rastu.
Aida i Dita su gotove firme, samo što niko od političara nema m. da to javno narodu kaže. Sve se čeka i prebacuje na druge.
Naravno da nije nadlezna za preduzece ciji je vada vlasnik,posebno ako je u gubitku. Vlada je jedva za plate svojih uposlenika digla kredit od 6 miliona km.