Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda da mu je teko pao post, pa ex reis poceo da se javlja i piskara, kako li mu je samo tesko u emiratima, fabrika vode mu izgleda slabo isplativa
Reis Ceric Stari Lopov u misiji spasavanja familije IzMeta. Pogan SDA-ovska
Nema veceg zla po nas bosnjake od SDA i Cerica.... to i polupismeni vec znaju, samo lopovi koji imaju korist od isti su njemi i luhi.
Samo neka politiku vode Cerići i Kavazovići, pa se čudite kada ostanemo bez države...
To se pita već 15 godina čitava Europa i SAD : kakvu su to nakazu stvorili koja nikad neće moći funkcionirati i zasto nisu napravili konfederaciju tri naroda .
bivsi ,bivsem pa zar su oni jos zivi ?
Onokad izbjeglica iz Pakistana i Avganisana obuce bijelu kosulju glede prilozenog mrzi i pravi se pametn Islam Declaration Nr. 2 .......
kakav auto imaš skromni hižislave??
Jansa nije kriv.....je Ceric "
Sta je ovo vise, zadrti alijanderi spremaju li se za dzihad
Klikse objavi proteste iz berlina,londona ,Pariza,irske ,amerike ,kanade .. nek narod zna da je čitav svijet na nogama... objavljujes non papire,ceriče ,bakire.dodike pišam se i vama i njima u ustavu...klikse bit ćeš glavni i odgovorni kad se ovo sve završi ..kliksseeee narod pamti
nek narod zna da je čitav svijet na nogama... AHAHAHAHA, KOJI BA "ČITAV SVIJET"?! ahahahahaha...
Kapo...
Gica... :-)
nešta se emeritus pravo počeo oglašavat..da neće opet da proba ući u predsjedništvo ili je neka stranka na vidiku
Cerić poznati Udbin suradnik, prevarant, lažov, manipulator i bivši što je najvažnije pa ga više niko ni za suhu šljivu ne heb.
U penziju , pod hitno , mani se piskaranja ...a Slovenci shhhuuupci bili za stare Yuge shhhuuupci ostali !
Žele li uopće sami građani Bosne i Hercegovine tu državu ili ne - sta mustafa predlazes -tenkove ???????
Janez Jansa stari kriminalac. Pocetkom agresije na BiH Jansa je u Sloveniji blokirao neke kontejnere s oruzjem koje je trebalo ici u Sarajevo. Sve je bilo dogovoreno dok se nije dogodio Jansa. Malo mi je kraj izblijedio a valjda ima novinara ili politicara koji se sjecaju.
Podrska Cericu ☝
hodza, mozel se postit?