Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je vrhunska oprema. steta sto nece znati da je koriste. a i kako ce kad su zaposlili sve preko veze. ne mozes naci pravog policajca skoro nigdje.
Pola tih zezalica se može okokuće iskoristit. Ne sumnjam da će im specijalci naći namjecu.
Nema sumnje da ce ova oprema biti dobro iskoristena,a oni koji nisu upuceni bas najbolje Ze-Do specijalna policija je daleko najspremnija u BiH.
@SvetJuraj ne misliš da će sve ostati samo na policiji,pa i RH je 92'donirala MUP-u Herceg-Bosne topove, tenkove i oružje, a kasnije je to bio HVO! Tako i ovdje prvo ti ide policiji, pa četnicima, kao Slobo! Takva ti je procedura, vidim da si se sasro, ali nemoj misliti da drugi gledaju kako ti dobivaš oružje, a oni šute, ako si se obradovao donaciji RH!!!?
@SvetJuraj A šta ako Rusi doniraju MUP-u Nevesinja kalašnjikove, SU-27,Armate,S-400.. ,vidjet ćeš tada kako izgleda izbliza Atlantski okean!!! Opasne su to stvari, ne raduj se i ne hvali prerano!!!
Ovaj izgleda ne zna da su ovi policajci a ne alpinisti...
hahhah... hrvatskoj donirali na stotine borbenih vozila + helikoptere, a bih školsku opremu: bojice, olovke, šiljala itd....
@SvetiJuraj ... jure moj, daj kakav link da uživam čitajući. bog i hrvati. ZDS
ameri donirali bulama spermu.
Bolje da su donirali opremu za GP Uvac!?
Sta je ovo ba, daj laksu i tesku artiljeriju. Sta ce nam patike i vrece za spavanje.
Sadaka država, jesmo li mi igdje išta nabavili i uradili bez pomoći stranaca? Održavaju nas živim na aparatima.... Druže Tito ako gledaš ovo, mada ko i ti slabo vjerujem u te stvari, nagovori onog glavnog šefa gore da i mene uzme!
Jesmo, auta za drzavne funkcionere! Ja da sam na Bakirovom mjestu ja bi ovo sve pokupio i rasprodao na aukciji, eventualno prodao nekoj drugoj drzavi i sebi uzeo pare haja.
kad ce obicnim gradjanima donirat neka odjela, kako bi smo mogli normalno i sigurno hodati trotoarima... za uzvrat cemo im dati bakira i jos mnogo politicara....
Sirotinjski...
Nikad nije nesto djabe, kao ni ove donacije. Ovo je usluga koju ce kasnije iskoristit politicki vrh za njihove potrebe kad zatreba