Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mrš u tri lijepe četalji, od yebenog broja ste napravili nacionalno pitanje i tobožnju ugroženost srba.
Ma neka, treba pustit pseto, ostalo mu je samo da laje. Treba konacno da se uvidi da li oni koji su ga birali imali imalo mozga ili ce raditi za njegove interese. Sarajevo nece ni za kim plakati
Samo stranci, PIK i Incko mogu nešto uraditi u BiH, a sve parlamentarce bar što su pokrenuli promjenu Zakona o JMBG, razriješiti svih dužnosti i ostaviti i bez funkcija i bez plata Pa jbte niko od bivših država YU nije ni pokušao mijenjati JMBG osim Hrvatske. No i ona je i dalje ostavila JMBG bez bilo kakve izmjene, jer i danas ne možeš u Zg. ni račun u Banci otvoriti bez JMBG-a. Isto je u Slo. , Srbiji čak i KiM i Vojvodini, C.G Mak. Razlog? 1.) Još kad je uveden 1976g. JMBG bio je usaglašen sa standardima i direktivama EU, koje do danas nisu mijenjane. 2.) Ogromna cijena koštanja bilo kakve promjene, po svim stručnim i ekonomskim analizama. 3.) I što je najgore da bi bilo kakva izmjena napravila opšti haos posebno sa imovinskom dokumentacijom, ( vlasništvo, računi na bankama, porezi, nasljeđa, ostavštine, bračno i porodično pravo….), na šta su ljudi najosjetljiviji, plus el. obrada podataka i tehnički problemi..) Valjda su i stranci konačno shvatili s'kim imaju posla? Ili ??
ljudi, hajmo sad svi u Banja Luku pred skupštinu.. pa da vidimo gdje je nesigurno
Možete mukati do ujutru, Republika Srpska neće biti taknuta.
@SamoRealno Hahahah, misliš genocidna tvorevina?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...lajte, lajte, kere Dodiksfelda !
hahahhahah----- pa ovo je komedija, oni su i čekali na nešto ovakvo, čim osjete da im je poljuljana pozicija i stav sve će uraditi da se suprostave Jadan je narod u RS ako i dalje nasjeda na ovu idiotsku priču
" .. svesrpski konsenzus .. " МА ДАЈЈЈЈЈЈЈ !!!!!!!
Pa bolan kak Vas nije stid tako lagati i obmanjivati svoj narod?!??!?! JA sam buduci daidza, sestra treba da mi se porodi svaki cas i JA sam licno isao na proteste jer bi taj moj buduci rodjak ostao bez JMBG. Nije me znaimalo ko treba da donese kakav ustav i zakon, NIKO OD PRISUTNIH NIJE SPOMENUO SRBE, nije vas niko licno uzeo u usta,a vi ste se sami odali da ste vi iz RS direktni krivci i uzrocnici problema oko JMBG pa sad kao huskate ljude da ste "vi srbi" bili ugrozeni tu, a sta je sa ostalim parlamentarcima koji su bili u zgradi? Nas nije zanimalo nista drugo nego da se rijsi pitanje JMBG ko god da je krivac. Niti sam ja potplacen niti stotine majki koje su tu bile sa djecom! Kako vas samo nije stid i sramota prebacivati na "nacionalnu ugrozenost"?! Sve je pokrenula mala Belmina koja bolesna nije mogla preci granicu!!! KAKO VAS BOLAN NIJE STRAH BOGA?!?!?!??!?!?!?!
http://www.youtube.com/watch?v=i6q5NBigu2E&feature=youtu.be
Pa jeste, narađalo se ovih malih "mudžahedina" u Teheranu pa još hoće i JMBG. I svu su bili pušteni kućama, samo Srbi ostali u Parlamentu.
Milorade, tvoji delegati odavno se bore samo da namaknu sebi plate, a briga njih za narod. Nećete se više skrivati iza tobožnje ugroženosti srpstva, jer su neradom poslanika jednako pogođeni svi. Ni tebe tvoji tamo u RS-u više ne gledaju istim očima, i vi ćete uskoro dobit po labrnji!
Nezna sta ce Dodik,pa mora negdje zapaliti vatru!
Jedino mi se svida ovo za neplacanje RTV takse
Očito ima slabu memoriju jer zaboravlja Srebrenicu. Ne znam ko je koga tamo držao zatočenog...SRAMOTA!!!
Sve ovo u Sarajevu je izrežirala Banja Luka. Ali na njhovu žalost ispali su smiješni. Incko je jači od Dodika 100%.
Ess gori ste vi federalni nazovi mediji sto prenosite ove budalestine. Da im vi dajete manje paznje, imali bi puno manje paznje.
Moze on pricati sta hoce, niko je i nista u vecini toga. Kad mu se naredi da negdje ide, potrcko mora ici bio to zvjerinjak ili Parlament FBiH
od koje bolesti boluju ovi iz RS, neznam zašto i dolaze u Sarajevo
Gadovi jedni i Cvijanović koja je lutka, i Dodik a i Radojcic(sram neka ga je)Samo znaju brinuti za svoju g......., Bože daj pameti narodu da skine s vlasti debelo smeće