Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste, nova bolnica za 50 miliona KM do 2050. Predizborna obećanja. Pa kolege u toj ustanovi nisu primili već 3 plate, a oni daju obećanja o novoj bolnici. 50 miliona je dovoljno samo da se objekat napravi. Useljenje i medicinska oprema će koštati još milione. Bojim se da ovo ne bude još jedana priča o "aerodromu" u Trebinju .Predizborna kampanja je počela.
Nije predizborno..pa evo ti i u BL su radili novi dio i uradili nema sta bas sam bio neki dan i odlicno je uradjeno moderno fino..cisto sve..tako ce i ovo uraditi nece biti odugovlacenja sigurno...jos izbori nisu oni koji trebaju biti tako da..
Hvala Allahu, gradi nam se BiH.
@poturicelol vama treba vise UMObolnica
od kojih para?
dobar projekat... mogli su usput proturit i projekat slanja misije na Mars... bili bi otprilike u istom rangu a i namjeni...
IMALI VECI OVACA OD OVIH DODIKOVI GLASACA.
Ovo mi se svidja, bolnice treba da se renoviraju i opremaju...podrzavam, jos vise ovakvih akcija
hahahaha koje supljiranje sunce ti hebem!!!!! ajmo ovce sad poletite da zaokruzite Milorada!!!!!
Nemaju oni za polovna kola hitne pomoci
btw. lokacija bolnice je u šumi, ali bukvalno šuma
Idejno arhitektonsko rješenje kao vijest iz Vlade? Kao moja žena što zamisli kako bi preuredila stan, a o parama nije ni mislila.
Poceli predizborni kameni temeljci.
Dzaba je,nemere ko dick niko slagat,svaka mu cast
biće nova bolnica ko i novi aerodrom u Trebinju, sutra, al malo sutra :))))))))))) koji su glupani do_dickovi glasači :)))))))
@drinskysuperserb papak jedan samo provociras ovdje..placenik:)nema gdje ga nema..supak
@drinskysuperserb „Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“ -„Laž je srpski državni interes.“ -„Laž je u samom biću Srbina“. -„U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina.“ -„Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž…“
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ko to tamo laže ili ti pjeva!
koliko se dodik ugradio :)
:( Odoše pare iz trebinjskog aerodroma u bolnicu ! Nek se sada vladika Grigorije trucka u svom ultramordernom automobilu po tradicionalno lošim cestama, kad treba negdje da skokne poslom !
hahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahhahahahahahhaha ljudi blizi se prvi maj, a ne prvi april ....