Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Pa vi lojanderi kad dodjete u Banjaluku vi pricate ekavski...\" ne se.ri SS vasi banjalucke srbende sto su do juce pricale ekavski , danas u \"lipoj nasoj (hrvatskoj ) pricaju \"RVATSKI\", ako se iko mjenja onda ste to vi ..danas je mleko belo sutra je tisuca kuna ,pol kruha ...
Sloboda Herceg Bosni, lojavci u svojih 20% ili u Tursku maticu !!!
looooooool Kralju !
Help Bosnia , help.
SS =srbin smrdi ili smrdin smrdi nek izabere
Pa nema popisa, nema kredita, sto ste se vi muslimani tolko prepali popisa, hehehehhee znamo mi to dobro. Vidjecete kad stranci pocnu da vam teftere vase zlocine, ne bi vam bio u kozi, a za terorizam da ne spominjemo.
Sta ima komsije Srbi?Kad cete u Pristinu na nasu Albansku grudu?
Prodajem povoljno traktore vlasima sa navigacijom prema svim gradovima u istocnu srbiju tzv. republiku vlahandriju
S proljecem dolazi i nova OLUJA... treba obezbijediti traktore dok ne bude kasno!!! Pozz
Mujo kad dodje u Banjaluku svaka druga rijec mu BRE,BRE, a na majci slika dr. Dabica. Toliki je to strah. Mi im kazemo ne plasite se komsije, ali nista ne pomaze. Kad ga pitas kako se zove a on zamuckuje i drhtavim glasom prosapta \"MMM...Milutin...\"
dozivjet ce bosnjaci drugu i trecu srebrenicu,izgleda da vam jedna srebrenica nije dovoljna,republika srpska je drzava trebate to shvatit i postovat dok vam nije kasno.
ne mora ni progovorit... vidis mu po uvucenom vratu i stisnutim ramenima, a glas utanjio i nazor ljubazan a ovima sto prijete islamskim terorizmom u BL, o ovoj prijetnji su vec informisani oni koje bi to interesovalo. samo da se zna. A njih osim toga zanima i identitet osobe koja prijeti teroristickim napadom na BL.
sta ce puknut na svakom cosku Banjaluke? Pa vi lojanderi kad dodjete u Banjaluku vi pricate ekavski i predstavljate se kao Milovan Mitar, Radovan...toliki vam je strah, iako ne znam zasto... Mi kad cujemo da neko prica ekavski, odmah znamo da je poturica iz FBiH.
bravo SS samo loži, ali ne zaboravi da bez rata nećete nigdje otići. Kad ste bili spremni ratovati zobg jednog mladoženje šta će tek da bude kad istovremeno pukne na svakom ćošku Banja Luke.
RS SRBI = 1.400.000 HRVATI= 10.000 LOJAVCI= HUSO, TEUFIK,REFIK, NANA FATA, PIPO