Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TI borci odbranbeno -oslobodilackog rata koji oslobodise vjekovnog ognjista i istjerase siroti narod Bosnjackog mjesta KOZLUKA se zovu u narodu C E T N I C I. Napadase i bosnjacko mjesti TEOCAK naravno da ga oslobode od njegovih stanovnika koji mirno obrazivase svoju zemlju. Hvala Bogu te polomise zube,pa nece moci vise klati neduzan narod. Svim tim borcima domovinsko oslobodilackog rata ZELIM DA CRKNU OD GLADI::
Po ovoj fotografiji zgrade vlade.....ne bi se bash reklo da je shumska
To nisu nikakvi borci, to su okorjeli ratni zlocinci cije mjesto haska optuzenicka klupa. Doduse ima i par laznih logorasa kao sto su Slavuj, koji laze da je kopao tunel ispod aerodroma prisilno i Dukic preko cije teroristicke organizacije Milorad Dodik pere novac. Takodje Glas Srpske, (Ne)zavisne novine, Fokus itd. kada im je milorad Dodik dao pare za podrsku medijima, ako se sjecate, to su Miloradove privatne firme za pranje novca. Njima da 210.000 KM za naucno istrazivanje, od kojeg nema nista, i onda oni tih 210.000 KM uplate na ime ostalih troskova u Miloradov privatni dzep. Javno se hvalio kako je oprao novac i svi ga vole i postuju i cijene. Eto to su genocidasi i njihov pomraceni um.
Šumsko-genocidaška posla!