Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Dr.D Kolega pojacajte dozu slobodno. Djecko je postao imun, stanje mu se pogorsava. Ako ne uspije tabletama probajte sakom u glavu.
Dajte nam jos kredita, za razvoj naravno. Kako cemo se ja i moji jarani ugraditi drugacije. A djeca neka vracaju. Ko im je kriv kad su se rodili u pogresno vrijeme. Hehehehe
Pipo, hodi ciko da bonu! Crvenu jednu i jednu plavu :D
Genocidna tvorevina radi sve za razvoj svoje genocidne tvorevine a u isto vrijeme za unistenje Bosne i Hercegovine na svakom nivou!TIHICUUUUUUUUUUUUUUUUUU?????!!!!!! BiH4EVER!