Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vesti četvrtak, 19. feb 2009, 14:22 -> 14:35 Krivična prijava protiv Dodika Državna agencija za istrage i zaštitu BiH podnela krivičnu prijavu protiv predsednika Vlade RS Milorada Dodika i još nekoliko osoba, zbog navodne štete iznosu od 145 miliona konvertibilnih maraka. Državna agencija za istrage i zaštitu BiH podnela je krivičnu prijavu protiv premijera Republike Srpske Milorada Dodika i nekoliko ministara i osoba iz RS, jer su naneli štetu budžetima BiH i RS u iznosu od 145 miliona konvertibilnih maraka. Agencija za istrage i zaštitu sprovela je istragu u vezi sa \"određenim građevinskim projektima u RS\" i utvrdila da su Vlada i određene institucije tog entiteta BiH počinile nezakonite radnje u realizaciji tih projekata. U krivičnoj prijavi dostavljenoj Tužilaštvu BiH se navodi da je \"učinjeno više krivičnih dela organizovanog kriminala, pranja novca, ka
Hvalim te bože da jednom i OHR odgovori nešto kratko i jasno. Trebalo je davno RS staviti u magareću klupu ( gdje joj je i mjesto ). Dosta je više kontriranja i Dodikove samovolje. Ko tebe pita jesi li za ili protiv.
Uh ako ovaj bude slican Peddy-ju, crno vam se pise