Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i usput će stajati na svim stanicama, te primati putnike uz naplatu karte....
mica ne pita za cijenu samo nek ima mjesta za jabuke
jeli bre,za koliko bi tvoj dedo prodo tu prikolicu??
u rs samo banja luka i prijedor nesto vrijede ovo ostalo nedo bog nikom
A sta ces ti ovdje majmune. Ne zagadjuj, nego mars na sokolac.
I kad ce vinjete kroz RS? I to nema dzabe nigdje vise da se putuje.
Ili jos bolje, neka plati onaj ko hoce da dolazite, pa ko god da je.Nema dzabe.
Ma, ne treba nikako da idu...a kad vec idete, trebali bi traziti od ohr da vam plati ta putovanja kad ih vi vec ne zelite, a oni insistiraju, onda nek i plate debelo.
@Prijedlog, povuci covjeku jabuke, obecao je da se nece drogirati.
@PRIJEDLOG... A IMA LI TU MJESTA ZA JABUKE IMA MOJ MALI ZA PRODAT PA DA SVJEZE STIGNU DO SARAJVA
Ma nemojte tako, mogu oni i traktorima do Sarajeva. Oprostiti treba ipak su to nasi sugrađani Bosanci....
... a on će avionom šarati po r.s. (i jeste velika)...
svaka cast! odlicna ideja. FBiH je odavno trebala da uspostavi shuttle sarajevo-mostar i da to bude jedini prevoz razdvojenih federalnih sluzbenika. a ne da se stotine auta raznoraznih agencija, uprava, ministarstava vozikaju kako i kad hoce. fino shuttle bus krece u 6:30h ujutro da bi bio u 8h na poslu/sastanku u mostaru pa opet nazad u 12h za sarajevo i pravac na posao. ovako se kojekakvi sluzbenicici vozaju svak sa svojim vozacem. gdje to ima?!?!
Nek kod premijera iz Laktasa naruce dva Hightech luxsuzno opremljena traktora, marke Tomo Vinkovic, Cabrio izvedba, a ja cu im od dede donirati prikolicu nek se na njoj povaljaju, jest da ima jos malo stajskog djubriva razbacanog po njoj, ali razlika se prilikom dolaska u Sarajevo nece primjetiti. To nek naravno Dodik prikaze sa racunom od jedno 5 miliona konvertibilnih, srpskoh maraka
tako nam je reko tata dodik, hahahhahahahahhahahhahahah