Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Igor... PS: Ne diraj J.Divjaka!
@Igore, pa mogo bi doci malo do Dobrinje na kafu, mozda se u BL vratis kao musliman he he, ili jos bolje da odemo na neku hrvatsku teritorijuo nako neutralno na \"kavu\". Jesi pisao si komentare sa respektom da priznam, mada ja nisam jos cula i vidila Bosnjaka sa samoubilackim pojasom, taj kad se pojavi ja cu prec u budiste. Umorna sam nek pogadjaj pojedini forumasi od cega:), pa mi se neda pisat, pogotovo ovoj @dk, primjetih na jednom clanku da raspravlja sama sa sobom, 10 njenih postova , ja pomislih pjana sam. Ode jos Bajram traje:)
http://www.inter-caffe.com/lista-408-51.html
...pardon,\'\'anakonda\'\'kada sam pregledao sta sam pisao u komentaru, primjetio sam grubu gresku ...\'\'Cerat cemo se jos\" je napisao Matija Beckovic.
Za \'\'Anakondu\" Procitaj moj komentar 08.12.2008. u 23:46 ponovo . Nije tacno da niko nije osudio eventualno namjerno paljenje dzamije .Osudili su mnogi.Od Presjednika RS ,premijera pa do obicnih ljudiJebi ga ,ipak treba sacekati rezultate istrage ! Koliko vidim i EUPM nadgleda istragu. Ali ti te osude, jednostavno to neces da primjetis.Zasto? U svom komentaru pokusao sam da napravim neka poredjenja i da na neki nacin ukazem na prokletu spiralu zla, koja je na ovim prostorima oduvjek. Zrtve smo svi . Ali avaj ! Nisi me razumijla ili nisi htjela razumjeti . Imam osjecaj da kada neko napise neku normalnu ljudsku...to se odmah svati kao slabost .Potpuno pogresno! Ponekad pomislim , kako li je samo vidovit Dobrica Cosic sa onom svojom pjesmom ,,Ćerat ćemo se još,,i dali je to baš sudbina svih nas ovdje ?Proguglaj malo pa je procitaj . Nego, kao sto rekoh procitaj još jednom , ali polako,i moj i svoje komentare. Rješenje za ovaj komad geografije zvani BiH nije u mrzcima i mržnji , nego u ljudima koji jos nisu oboljeli od te opake bolesti Vjerujem, ipak vecina takvih i ima ih na sve strane . Ipak smo mi svi djeca mesovitih brakova , otac nam je musko majka nam je žensko. Pozdrav, i smiri se malo ! He, nemoj da ti dodjem tamo!Nadam se da bi i kafu popili. PS Da! Taj Divjak je shupcina!
Za Igora..... Ne trebas se uopste pitat odakle taka mrznja s nase strane, nego trazi odgovore u svom narodu!!! Ja takodje nisam vidila na ovim komentarima da forumasi iz reda tvog naroda osude ovaj gnusni, teroristicki akt, a da ne opravdava, i iznosi raznorazne izgovore, od Turaka pa do NDH, itd, nego cak sta vise provociraju i ostavljaju komentare poput: \"Balijska posla. Bili su posli pozivat na klanja i ubistva Srba, uz aplauz moderacije, pa sad kad su nasli grijalicu malo su se smirili. Povraca mi se koliko ste pogani i primitivni, talibani retardirani. Kao da nekog boli kurac za jebenom dzamijom\". Neznam za ostale, ali za mene je ovo jasna poruka. Ja sam u ratu, zao mi je al od juce tolerancija prema tvom narodu je zavrsena, s moje strane. Skidam kapu pravoslavcima kao sto su Jovan Divjak, koga sam imala cast upoznat, ali jednostavno ne zelim vise da Sarajevo naseljavaju pripadnici tvoga naroda, i nemam vise sta reci. U Fazlagica Kuli su mom narodu uputili jasnu poruku, na prvi dan Bajrama, tako da je i moja poruka sasvim jasna. Pozdrav.......
Da, anakondo, kad vi polijete zenu benzinom u sarajevu i zapalite, onda su \"maloljetni romi\"??? Pa, zato sto im je to, ne dozvoljeno, nego maltene preporucljivo!!! Jesu li kaznjeni i kako su kaznjeni? Tako isto, kad podmetnete eksploziv u vitezu, opet neki maloljetni, ili umobolni, tako kad udje neki sa eksplozivom u ambasadu u austriji, opet neki umobolni...ali ste u stanju da se svim silama obrusite na sve srbe ovog svijeta, zbog dzamije u kojoj se desio pozar, bez da uopste pretpostavite mogucnost da se mogla sama zapaliti, da i mi imamo isto i maloljetnih, i roma, i hrvata, i vas, i umobolnih i svega. Isto kao i vi. Po cemu to dzamija ne bi mogla da se zapali, juce je izgorila tvornica u Loznici tako da je sve moguce. Ali vase lajanje prevazilazi sve ljudske granice, toliko mrznje i obrusavanja na sve redom, to je umobolno!!! I ne samo vi, komentatori, vec i vasi hodze, politicari itd. Umjesto da smiruju narod, oni raspaljuju strasti, kao da time cine dobro tim istim ljudima koji zive tamo. Odmah se pozivate na \"policiju vasu na cijeloj teritoriji\", znaci, imate politicke motive koje cete nastojati ostvariti po svaku cijenu! Zasto ne sacekate rezultate istrage pa onda lajte na sva zvona!
@anakonda Koliko ja imam cm, uvjek mozes provjeriti ! Pretpostavljam da bi bila zadovoljna. Niko se nije zalio . Ali da ti treba kurcina,treba! Tvoji komentari svega postojeceg, bili bi mnogo umjereniji .Otkrila bi da je zivot lep . Nadji nesto !Pojebi se malo, prijati ce ti .Ljepse ti bi bilo veceras, da picu malo obradujes, nego da palis razne glupane na mrznju ! Nasloni malo glavu na neko rame , poslije kvalitetne tuce . Smiriti ces se malo .Idu dani...
@hehehe......... Interesantno vi svrbi cesto po ovom forumu spominjete neke vase cm koje nemate, i nekakve pozive na sex, Ne sikiraj se ti za mene, nego idi posjeti jednu od xxx portala. To je sve sto imas od sexa.
@ dk Dusanka dali mi zelis ponovno popusiti kurac
vlada republik mrska zali za tim sto su zapalili samo jednu djamiju a ne desetinu --to je njihovo pravo misljenje gadovi.
@anakonda hehehe.... Zmijuljak, tebi treba dobra kurcina, pod hitno .PIca samo sto ti nije zarasla !! Mora da si gadna ko pas .Ali ako nista, plati nekome da te dobro izjebe! Pozuri ,gubis se potpuno !
Mi sami nismo svjesni da ovaj \"rat\" nije zavrsio,niti ce ikada zavrsiti!! Pa zivimo u istoj drzavi...... Majke mi,ovo je sramota-da nam se drugi smiju iza ledja...uzassss
dk!!!!! Rekla sam ti da odjebes sa portala!!! Experti za laz i manupulaciju su nasli nama da pricaju.GNIDO cetnicka pa vi da niste igrali onako prljavo od samog rata sad se nebi silili po Bosni kosto se silite. Ne trazite vi sukobe jer se i nebi smjesli sukobit sada ni sa kim, to se zna, iz razloga sto ste svjesni da nijedna Bosnjacka kuca nije vise bez bar para bombica, nego ste se osilili a to radite kad ste u vecini negdje, i kad vam se dala sansa cak i ppslije svega sto ste napravili da se s vama dogovara u ovoj drzavi, u cilju demokratije, ali primitivne srpske gnjide shvatju to kao neku nadmoc nad Bosnjacima gdje su manjina. Vidili smo mi u ratu ko je najvise lago i zapomago, a bio agresor, pa cijeli rat smo slusali o \"srpskoj nejaci\" , dok ste klali ne srbe da mnoge nacine. Jesili cobanice saznala iz vijesti ko su bili ti sto su spalili staricu u Sa koju navodis?? Maloljetnici romi. Okanite se vi vise Sarajeva, koliko god pokusavate nametnut neke pecate Sarajevu, toliko vam je krivo sta je, i sta cini taj grad. Dosad se u njega mogao vratit i doci ko je htio, bez ikakvih problemma , ali od sad ja imam problem sa srbima u ovom gradu, od jucerasnjeg dana. Palite dzamije, ugrozavate, terorisete ne-srbe koji se vracaju na svojem onda oplaite kuknjavu o navodnim ugrozenim srbima u Sa, ili cak \"etnickim\" cistim Sarajevom, a pa ja cu se od danas trudit da i bude etnicki cist grad, i opet bi bio pojam civilizacije vama svrbima, i bit ce.
Krajnje je vrijeme da Bosna i Hercegovina ima jednu policiju,,jedno ministarstvo,,jednu vladu i jednog jedinog predsjednika!!!! Trazite narode nase zemlje da se policija rs-ukine za sva vremena i protjeraju lopovi ko sto je dodbogk,obrijani cetnik i njegova braca kara-zlobi,krajnje vrijeme! Spasite svoju DOMOVINU-ne dajte da vam cetnici-teroristi-fasisti-ub ice-fanatici-lopovi unistavaju drzavu,imovinu i svoju domovinu,zemlju nasih pradjedova! Ustani Bosnjo,ne spavaj,manifestuj ispred vijecnice,trazi odgovore! Trazi jednu policiju,drzavu,zakon,minist arstvo! Trazi jednog predsjednika drazave koji voli svoju zemlju i narod,koji ce radit za njen napredak i buducnost,onaj koji ce se ponosit ko Predsjednik svih gradjana drzave Bosne i Hercegovine! BOSNA4EVER!