Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kanton sarajevo subvencira Toplane na nacin placanja plina prema rusiji, umjesto da stave ekonomsku cijenu + kalorimetre pa onda lagano fasade obnoviti, imali bi manje prihoda, ali vecu zaradu, cega oni nisu svjesni ili su paglu pa ne kontaju. Vjerovatno se energetikom tamo bave ekonomisti ili pravnici umjesto pravih inzinjera! Pozdrav vladi :)
topli obrok 15 KM, regres 1000. 2 bajramluka po 200 KM, za to ima para,a za plačanje plina nema!!!
Tacno tako..pripremaju teren za poskupljenja a od revizije trosenja, broja zaposlenih i poslovanja, cijom su se najavom izvukli od bijesa naroda jesenas ne bi nista..samo suplja..dabogda im zatrebalo
Ionako već petnaestak dana Toplane ne griju. Ali kome čovjek da se žali kada nema mjeraća toplotne energije jer ako bi ih ugradili znalo bi se koliko se čega potroši i gdje odu pare.
Jada od vlade dajte nam nnaramak drva.