Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eh SDA..imaju svojih 1000 brljotina, ali ovdje su stvari složenije... cijenim Zeljkovića ali mu ne bih bio u koži, sa partnerima tipa Radeljaš, ali ipak je to bolje od SDP-a, oni su samo povećali haos.. nova vlada našla rupu u budžetu, prvo bi trebalo reći koju im je ostavio SDP, i jeste tako, ali stvarno, rupa je stalna i sve veća... to je pitanje sistema, prozvodnje, stvaranje novih vrijednosti, politike carina, rasprodaje svega svoga... i ljudi koji dolaze i odlaze iz Vlade a znaju da su tu kratko i onda se i ne trude da nešto poprave, što bi, pa za to bi se morali slomiti od rada... ubi nas ova demokratija, gdje na kraju 1 zastupnik bira vladu i nadolmi se koliko hoće.... glasam za jednopartijski kineski sistem.
Dragi bože premijer vlade uvalio Toplane u dug do besvjesti - ZNAČI SPOSOBAN KADAR. Obustava pojedinih rashoda: Plate ne diraj - one se moraju isplatiti NASUPROT PRIVREDA Radnici u privredi nisu ljudi, oni moraju raditi i kad dobiju platu dio odvojiti za lešinare, ne trebaju se lijećiti, pitajte šta je sa ljudima u Feroelektru, Zora, Zrak, Unis, Pretis..... da li mogu doktoru, mogu li se liječiti, bili su u vojsci (ako je to više bitno), nema pomoći niod kuda, ALI ZABOGA NEK NE KASNI PLATA LJUDIMA U KANTONU JER SU VALJDA ONI BOGOM DATI ONI SU PROBRANI, a za nas druge ko nas j..............
eto sdp je bolji
To je ta SDA ekspertna vlada
Cime li je ovaj kanton zasluzio ovako nakaradnu vladu? Sad ce opet jadni gradjani da ispastaju za svaku odluku pohlepnika iz SDA.
SDA nastavlja pustosenje gdje je stala, jadni mi i ovaj kanton sa njima!
Kako li ce nas tek sad zaduziti SDA \"eksperti\" tipa: Zeljkovic, Radeljas, Zekovic, Cardzic. A jos se sad otkinuli ovi iz propale S BiH. Ma valja sve to nadolmiti. Sto bi rekao jedan covjek: Mnogo guzica malo fotelja. Puno interesa i zelja a nigdje para. Dakle, sa ovom SDA vladom idemo ravno do dna!
tek smo sad naj**ali, prvo ce budzet opustosit pa kad sa njim zavrs onda krecu sa poskupljenjem energenata...teska ce biti zima sa ovakvim politicarima
ova nova vlada je pokazala svoju \'brigu\' za naradom najavom o poskupljenju plina, grijanja, vode ....