Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisu napisali dali će cijena vode ići prema dole ili gore, a to je jako bitno
prema svemu sudeci mislim da ce malo spustiti cijene, da hoce da povecaju vec bi to uradili, ne bi bilo nikakvih sjednica..
Ma SDA je ovo organizovao samo da bi popunili praznine koje imaju,pa sad kad su vidjeli da ljudi ne sute vise i da smo konacno shvatili ko su SDA lopovi,onda kao sad se vracaju cijene.Katastrofalno stanje..Jadni gradjani.
Korigovat ćemo, mi građani, tu vladu uskoro!
moze li vlada KS uraditi ista kako treba ... sve im je povrsno, sa puno gresaka i na kraju jedini koji ispastaju su gradjani KS.
Mislim da je i vrijeme bilo,ovo je treci racun da se dobije abnormalna cifra,to je Zeljkovic dogovorio sa svojim tajkunima da malo djepove popune,pa sad kao vracaju cijene..strasno
Moj Zeljkovicu ti ovo sve dozivljavas kao igru djece na ulici....
Ovo je sramota nisu oni nama podigli cijenu vode za 20% nego za 100%, a sve s ciljem da mi plaćamo njihove dugove, njihove ljubavnice, putovanja, vikendice, fakultete i firme njihovoj djeci dok naša nemaju za kafu! Ma bravo Suade Zeljkoviću, Vlada Kantona Sarajevo ne pamti većeg lopova!
Ovo sa poskupljenjem vode od strane ekspertne Vlade Suada Zeljkovića je ništa drugo do pljačka, grašani treba da zahtjevaju da nam se vrati pokradeni novac!
Korigovanje ce biti 20% skuplje. Simple as that.
Radnici strajkuju, cijene komunalija rastu, prevoz cesto bude blokiran a kriminala na ulici sve vise. Zeljkovicu unistavas jedan od najjacih kantona, daj ostavku...
Nesposobnjakovici, vodite nas u propast. Sramota!!!!!
na koji nacin, opet povecati cijene? ne cudi me od SDA...
sve sto radi Zeljkovic je neukusno, sramotno i licemjerno
Ma to Konaković to Zeljković preda kao direktivu SDA i naravno na parlament. I tako redom.
Dobro su se sjetili, nisu svi budale, ne moze mak na konac
ovoj bi vladi bilo najbolje da sama sebe koriguje! koliko su samo na vodi ukrali i slagali da je rast cijene za 20% a bio je skoro 100%