Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bože sačuvaj : u budžetu su obezbjeđena sredstva za 10.880 godišnjih plaća zaposlenih u javnom sektoru ; Jednostavno moramo propasti sasvim je svejedno ko i kada dođe na vlast sa ovolikim brojem uposlenih u javnom sektoru , normalno ovdje nema javnih preduzeća koja moraju da otimaju od nas koji samostalno radimo i da oni međusobno dijele. FUJ ,FUJ , FUJ
BUDZET KANTONA SARAJEVO SE DODATNO MOZE NAPUNITI I OD KAZNI ZA SAOBRACAJNE PREKRSAJE. U SAOBRACAJU JE OPSTI NERED,VOZI KAKO KO HOCE PARKIRA GDJE KO HOCE,SAOBRACAJNU SIGNALIZACIJU I ZNAKOVE NKO NE POSTUJE NI PJESACI NI VOZACI.KRAJNJE JE VRIJEME DA SE U SAOBRACAJ UVEDE RED A JEDINO SE MOZE UVESTI NOVCANIM KAZNAMA.
Ja bih ipak za varinatu koja svugdje u svijetu neizbježan. DA ONI KOJI SU VLASTI POČNU ZA SVOJE PRIVATNE POSLOVE PLAĆAT POREZ !
@kuga APSOLUTNO SE SLAZEM ALI PRIZNACES I SAOBRACAJ JE U NEREDU.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)