Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Usaglasili se da njima ne zafali od MMF, jer je FBIH u minusu 300 miliona. Nazalost tuzbe koje ce ocigledno uslijediti zbog neravnopravnosti ce dovesti do bankrota fbih, nadam se da ce te i onda hvaliti Niksica.
Sta reci,mozda je ovo jedino pozitivno sto sam danas procitao,vrijeme je doslo bar jednu stvar da dogovore i odobre,a zna se cim je ovo SDa podrzala,nesto nece na dobro...
Ja se iskreno nadam da nece proci ona izmjena Pravilnika o radu Vlade FBiH jer onom Lijanovicu ni ovcu nacrtanu ne bih dao da cuva
Super, sada ste pokazali da radite u interesu naroda, bar se to moze reci za premijera i dio vlade. Ovi ostali, valjda ce i oni doci pameti kad-tad.
Konacno!! Mozda je ovo dugo ocekivano svjetlo na kraju tunela, i politicari su se usaglasili oko necega... Premijeru Niksicu podrska u svakom slucaju!