Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je ova političko-lopovsko-nacionalistička bagra napravila od mene , da sada mrzim do smrti sve i jednog političara i funkcionera koji se spomene bilo novog ili starog. Ljudi moji , sve koji su bili na bilo kakav način dio vlasti od 91 do danas treba procesuirati , ali baš sve , takođe im treba zabraniti bilo kakav politički rad.
Divna vijest.Konacno da nije bilo opstrukcija i da je usvojeno nesto.E kad bi se ovako radilo mi bi brzo mogli da napredujemo kao zemlja..
Fina vijest,nek se samo radi, dobro je da nema opstrukcija od foteljaša na koje smo navikli po ovom pitanju, mora da su se prepali za svoje fotelje, pa se razradili
Radi ova Vlada ... pokusavaju da otklone nedostatke koji postoje, da nadju rjesenja za probleme koji su se godinama gomilali, svaka cast ... neka samo tako nastave.
Federalna vlada je podržala i inicijativu da kreditnim zaduženjem kod Kreditanstalt fur Wiederaufbau (KfW) Frankfurt na Majni budu osigurana sredstva za realizaciju druge faze Projekta vodosnabdijevanja i zbrinjavanja otpadnih voda u BiH, za općine Tuzla i Zenica, u iznosu do 11.000.000 eura. Popravi mi dan, ***te!!
Vlada napokon moze raditi svoj posao bez blokada od SDA,sto i rade,da bogdo je uvijek tako bilo.
Da je ova Vlada mogla ranije raditi bez raznoraznih opstrukcija,stvari bi mnogo bolje bile danas.
Vlada FBiH je jedina koja radi, iznalazi riješenja i ako ništa trude se... ja ne vidim da iko išta ovih dana radi sem njih, gdje su svi silni miševi? Gdje ste se skrili?
Vlada Federacije na celu sa premijerom Niksicem radi odlican posao, sad se napokon i SDA malo uozbiljila pa ne pravi probleme i ne opstruira rad Vlade...
mi imamo veliki elektroenergetski potencijal i drago mi je da se novac ulaze u to
Zakon o porezu na dobit je vazan zakon s obzirom da se od njega ostvaruju ogroman priliv u drzavnu kasu. Njega je odavno trebalo izmjeniti i utvrditi ali izgleda da dosadasnje Vlade nisu imale volje zato. Ova ima i sve ove projekte treba podrzati jer oni znace nesto, znace bolje rezultate za nasu zemlju
Valjda se uklone nedostaci zakona iz 2008.god. i nadajmo se da ce se ovaj zakon i pravilno primjenjivati u praksi.
Kad će više porez na prazne, zaključane stanove i poslovne prostore......... tu leži hrpa para pa bi oni koji imaju više komada stanova i poslovnih prostora malo razmislili......... ugovor o podstanarstvu..... porez nula, prazan stan porez tri puta veći od realne kirije pa da vidimo kome će zviždati oko ušiju
Ovo ce da rijesi mnoge nedostatke zakona iz 2008. godine. Sad ce sve pravne osobe imati isti tretman. Nema vise povlastenih.
Ovo samo govori da ova Vlada vodi racuna o novcu iz javnih preduzeca i zeli da ga usmjeri u pravom smjeru,a ne da ga stranke uzimaju samo za sebe(sto smo imali slucaj u zadnjih 20 godina,dok nam je SDA krojila sudbinu)
hvala Bogu, pa su uklonjeni nedostaci koji su bili u ovom Zakonu. napokon da krene prava primjena ovog zakona!