Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve plačenici na ovom klix-u,na koji god profil uđem po 20-30 komentara napisanih,pu mater vam...Ljudima mozak ispirete
Svaka cast Vlada SDP i SDA je rješenje za ovu zemlju. Nije uoste tako lose u BiH kako to predstavljaju neki? Evo ja fino zivim radim u BBi centru imam auto i dva stana...vikendom cugam po gradu a evo odoh sad malo i do mora...gdje je problem? Zar ne zive svi ovako?
Fina upotreba sarkazma sine,sjedi 5 :)
Sada ce fahroni, odnosno profa likovnog to sve oboriti! Sta ga boli briga, kada on nije u vlasti i ne trebaju nam zakoni!
Lijepo bgm, dosta predlozenih zakona, jos samo kad bi se usvojili.
Vlada radi svoj posao bezprijekorno.
Vlada redovno odrzava svoje sjednice.
Konačno da se preuzme kontrola nad gasnim sektorom. Ovo što Vlada KS-a radi je van svake pameti, čovječe, ucjenjuju nas kako stignu, zimu strahuješ čitavu.
Slazem se, vrijeme je da se nesto konkretno uradi po tom pitanju
Tacnije Vlada KS ne radi ... ako jedan dan kazu da ce sve biti ok, drugi dan opet nista nije sigurno, nikad ne znas sta ce tacno biti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Radi se, radi se... Tako treba.
Dobro si,ovi ra razliku od ranijih Vlada nesto i rade,ali koliki su im teret ostavili razni Mujezinovici i Brankovici nije im lako.
PA sjedi ti buraz,pa za 3 g,uz onakve blokade onih koji su nas unistavali 20 g,probaj vise da napravis od ovih. Moglo se i vise,sigurno,ali nije im lako,29 godina su Mujezinovici Brankovici,Hadzipasici (sve SDA) gurali probleme pod tepih ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)