Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve prodaj... i sume i rijeke, jezera rudnike......
ocigledno nisi procitao clanak, ponovo si otisao u toranj po misljenje, de nek ti neko objasni
Pročitajte interesantan članak: http://www.slobodanjovanovic.org/2012/10/12/aleksa-milojevic-promijeniti-sistem-%E2%80%93-savladati-krizu/?lang=lat
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sve za marku sve po marku navali narode jos malo pa nestalo
Mene zaista cudi kako te Mensa nije pozvala jos uvijek da budes pokusni kunic koliko isijavas inteligencijom.
U kakvom je stanju danas PiO poznato je. Penzioni fond SRBiH je redovno isplaćivao penzije i pored toga imao, nekretnine, gradio hotele u BiH, Crnoj Gori, Hrvatskoj, gradio stanove, ostvarivao vlastite prihode.... 20 godina se prodaje što su neke BOLJE generacije od NAS stekle za nekih 30-40 godina.
Baš su idioti ovi u Vladi Federacije. Ima puno stvari koje se mogu uraditi bez prodaje imovine. Kada padnete sa vlasti, a možda i prije proganjat će se svi, baš svi koji su prodavali nešto što nije njihova svojina. Šta vlada Federacije sve zalaže kako bi namkla pare da suzbije nemire? Šta ste obečali MMF-u. Hoćete da povečate akcize i time namaknet pare, a cijene će da polete naviše i time izazovu definitivno siromaštvo bar tri miliona ljudi.Narod će vas objesiti na bandere Marin Dvorskim!
Definitivno je ova vlada pokazala da je uradila jako dosta dobrog posla,ljudi to ne prepoznaju,jer se sa svih strana govori kako se ne radi,pojednici ne rade i onda se uvijek u isti kos stavljaju oni koji rade i oni koji ne rade.
Čitam ove kometare i sve smiješniji od smiješnijeg, a da ne kažem to kako jedan na drugi sliče, kao da ih je ista osoba pisala, ups, ista osoba je ustvari davala direktive kako i šta napisati :) Bilo kako bilo, jedina vlada koja je išta uradila je upravo ova Nikšićeva i neka priča ko šta hoće, čovjek je u cijelom ovom ludili opet jedini koji je sjeo sa svojom vladom i krenuo raditi i neke stvari riješavati, šta je sa ostalima? U mišije rupe se posakrivali.
Proda nikšić sve za maru.... Koji je to lopov
samo mi nije jasno...ERO potpuno funkcionalan hotel kosta 24 miliona, a onaj potpuno devastiran u nedzaricima 20 miliona.
bosna se ekonomski raspada. pio mio više nije u stanju da isplaćuje penzije. kad proda to par nekretnina što ima, piu miu se piše bankrot jer se više nema što prodati, što znači i da će penzije biti upitne. zanimljivo je da je vlada snizila cijene hotelima i ostalim objektima u vlasništvu pia mia, što govori da vlada radi direktno protiv penzionera, jer podilazi budućim kupcima tih hotela. vjerovatno je neki potencijalni kupac tih hotela čušno ovima u vladi kojih desetak hiljada marona da snize vrijednost hotela
Rekao sam ja vama prije 10 dana da je Niksic pretrpio nesrecu, Izlila mu se vlast u mozak.......- i nezeli s'vlasti da se makne....!
Ako imas sta protiv covjeka onda napises u javnost sta imas protiv njega i koliko se nakrao u 3 godine i potpises se imenom i prezimenom pa da i tebi zacepi usta kao onoj iz Oslobodjenja gdje je na nju propisao sve ono sto je stekao od kada je sjeo u fotelju!
Prodaju oni sami sebi dok jos imaju vremena ,pa dogovaraju cijene.Narod se i onako ništa ne pita,dobice ono sto mu serviraju ;)
Citam dole ove komentare SBBovaca, pa budale jedne u ovoj vladi sjede i vasi ministri...
djevojko placenicka sa šugavim prezimenom prestani lajati. ide ti i prezimenjak jasmin i cijeli sdp u kantu gdje im je mjesto. prestanite nas vi kujice ljutit da opet ne bi gorili objekti u kojima se sdp banda okuplja. brzo ste izgleda zaboravili veseli petak
Mislim da je ova vlada na celu sa niksicem uradila dosta posla,iako je premijeru trebalo dosta vremna da ih ukroti i da se sa njima dogovori,ali sad je posao krenuo da cvijeta.Svaka cast Niksicu..
Tacno tako,nije bilo lako dogovriti se sa opstuentima,ali na nacin na koji to radi premijer uspio se na kraju uspostaviti jedan fer odnos,gdje se u poslednje vrijeme bas radi.
a tu ste kujice. kasnite sa lajanjem mamu vam j*bem sdp-ovsku
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Najbolje je da SDA i SDP prodaju drzavu nekom ko ponudi najmanje i da se oni rastale a da ovaj narod ostane da sluzi tom novom vlasniku.
ma jok! treba da se dogovore lagumdzija i izetbegovic i da onu kupe (zajedno sa dodickom) drzavu za 3 marke, a da niksicev jaran lijanovic da kobaje da se to jednu noc proslavi pa da nam narednog dana napokon stave i te okove pa da i zvanicno postanemo njihovi robovi
evo Fahro daje toranj za BiH, dat ce pola i Dodiku
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
NAJGORA FEDERALNA VLADA OD RATA DO DANAS!!! malo prije sdp kuje lajase na nekakav clanak o niksicu i banditima a sad vidim nisu tu. mozda su otisle sa tatama da kupe koji od ovih bagatela objekata
ne bih se ja drug složio sa tobom da je ovo najgora vlada do sada, ovi za razliku od predhodnih rade nešto, nije to sad ništa spektakularno ali rade, doduše sve je to jalova, ali ima stvari za podržati.
rade rade...pravi niksic najskuplji autoput u evropi!! koliko niksic "plati" jedan kilometar za te pare svabe naprave 4
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Uslovi za ovu tranšu kredita su bili da se rasproda sve što ke preostalo. Sad će lokalni gilipteri preko svojih politčkih moćnika dsa kupe, pa onda sve da sruše, a ljude istjeraju na ulicu
djecu vam j*bem za par maraka prodajete hotele i objekte svojim jaranima i rodbini!! niksicu i ostala bando, ne mogu srocit u recenicu sve ono sto iz duše zelim vama i vasim najmilijima. tesku bolest i duuuug zivot
Nije ovo SDA vlada koja je prodala sve nase fabrike svojim, sjecas se pljackaskom privatizacijom koja je pocela 1997 godine i tako ih unistlia, ostali samo zidovi od fabrika!