Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E sad ovo samo proslijediti Zlatku Petroviću, da građanima Sarajeva ne krene sa upravo otpočetim redukcijama grijanja da traži veću cijenu... Energenata ima, dakle, Toplane odmah da prekinete sa redukcijama od 12 do 14 sati, bez izvinjavanja što ste učinili, umanjite naredni račun za 30%... Zlaja, žao mi je što ti neće proći ovo poskupljenje kao ono s vodom...
"Federalna vlada je izmijenila Odluku o mjerama neposredne kontrole određenih proizvoda i usluga od interesa za Federaciju BiH iz 2009. godine. Izmjena se odnosi na brisanje odredbe po kojoj su privredni subjekti dužni dostavljati obavještenje o promjeni cijena i marži na malo za soli za ljudsku ishranu, šećer kristal, mlijeko u prahu, jestivo ulje u jediničnoj mjeri (kilogram, odnosno litra) i margarin od 250 grama. " Što je naša Vlada širokogrudna. :)))) Drugim riječima rečeno je privrednim subjektima da mogu formirati cijene kako žele, nikom ne moraju polagati račune, niti podnositi zahtjev za formiranje novih cijena. Da li išta čina da zaštite potrošače?
Pa kako taj narod nije vidio ovakvu slogu SDA i SDP-a,pa se odlucio samo za SDA?