Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekad su u toj zgradi sjedili veliki mozgovi i sposobni ljudi
bas sve otislo u kontru
nekad,a evo izgleda mafija u kravatama ce da nas uzimaju iz te zgrade u buducnosti. sto je u titinoj drzavi napravljeno dzaba ovi ne mogu ni na kredit okreciti.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Pravda za SDP. Želimo da i dalje uzimaju kiriju!
4 puta manju kiriju su uzimali od realne vrijednosti :D jebeno ce im bit sad kad budu imali jos vise para od izdavanja onog prostora :D
nije ni cudo sto je i niksic htio seliti vladu iz SDPove zgrade
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sad če ukloniti bistu Emerika Bluma i postaviti bistu genijalca Novaliča koji jje objasnio ljudima kako da žive od minimalnih plata i penzija a da im ništa ne fali.
E vlada, JADA I VLADE, ima ih k'o Rokića, žali bože toliko novaca za sve izdatke oko njih i ogromne im plate A NIŠTA OD NJIH.
Na Cevljansko bih ja njih, gdje se korida odrzava kancelariju napravio....mamicu im gnojavu.
Ovi sto pucaju minuse su teski uhljebi kojih ima jako puno u drzavi. Na svakim izborima uz njih dodju jos najmanje tri-cetiri glasa iz uze familije, odatle uvijek i takvi rezultati izbora. Vremena ce bogami dobrog proteci da se nesto bitno promijeni.
Popusila SDA Zgradu bolnice 😁
Energoinvest je ime koje je poznatije u svijetu, nego BiH, Sarajevo, i svi današnji nazivi zajedno. Jedino je od imena prve Bosansko-hercegovačke firme poznatiji pojam u svijetu Zimska Olimpijada '84. sa ovih prostora.
neka neka, samo laganini
10 miliona KM da se smjesti vlada iz jedne zgrade u drugu... a toliko gladnog, siromasnog i nezaposlenog stanovnistva...
10 miliona KM za trajno rjesenje smjestaja vlade , odnosno 10 miliona koje je Niksiceva vlada platila za najam zgrade u vlasnistvu SDP-a (4×2,5 miliona). Kako god izgledalo na prvi pogled ipak je ovaj potez Novalica mnogo bolji nego potezi njegovih prethodnika koji su bacali pare na najam. Koliko su potrosili na najam mogli su izgraditi zgradu i platiti sve pratece troskove, ali Niksic morao da najmi od SDP-a.
treba ujediniti energoinvest iiiiii još nešto
"Gdje selite? U Energoinvest, znam da ste očekivali bolnicu, a nama se pretjerano ne dopada da budemo u bolnici. U bolnici se liječe bolesnici, a nama se dopada nešto drugo", kazao je Novalić. psihijatrija je za vas, ništa drugo
"Bosni nisu potrebni doktori, inzinjeri, pravnici...nego stolari,zidari,zanatlije" Fadil N.
@kraftwerk odlicno Onda se drustvu da uzor...vlastitu djecu, cerke i sinove odskolujes za stolara i mirna bosna :))))
Izbjeglice rasturise sve da bi se udomile
Bosna i Hercegovina je pod okupacijom! Registrujete na eRepublik - masovnu online, društvenu i stratešku web browser igru, verziju stvarnog svijeta koji vam omogućava da slijedite vaše političke, ekonomske ili vojne težnje i promijenite istoriju! Registruj se ovdje https://www.erepublik.com/en/referrer/PrdarBiH i pomozi u oslobađanju svoje zemlje!
e sada je upitno sta ce biti sa bolnicom, privatni hotel ili privatna bolnica?