Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kamata-nova poplava...Ne mogu da vjerujem,da i vlast i narod nije dosao sebi...Pod Allahovom srdbom nesto gradit,nema tu hajr...
Mašala, bravo SDP! Svaka nova sjednica novo zaduženje. Da ih nema trebalo bi ih izmisliti.
Odlicno da su projekti a ne donacije... flada federacije kao i uvijek radi i trudi se pomoci
ame1 ti si Troll In Internet slang, a troll (/ˈtroʊl/, /ˈtrɒl/) is a person who sows discord on the Internet by starting arguments or upsetting people,[1] by posting inflammatory,[2] extraneous, or off-topic messages in an online community (such as a forum, chat room, or blog) with the deliberate intent of provoking readers into an emotional response[3] or of otherwise disrupting normal on-topic discussion.[4]
@ame1 Slažem se sa tobom, Vlada FBiH nas samo zadužuje kao i njeni prethodnici, samo dižu kredite da bi sebi isplaćivali plate.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nema nam drugog, i ovo je odlicno sto smo uspjeli dobiti...
Pa bolan što lupaš? Jel bolje stegnuti kaiš ili dizati kredite da bi vam se isplacivale ove naknade što piskarate komentare iz udobnih stranačkih centrala. Jadni ste sa ovakvim komentarima, gubite izbore to je sada očigledno.
"Kredit u iznosu 10,2 miliona dolara namijenjen je finansiranju Projekta zaštite od poplava Drine." ?!?! Zar se kroz izdavanjanja za zaštitu od prirodnih nesreća (0,5% od plata) već ne finansiraju ovakvi projekti?! Gdje su pare, zašto se zadužujete?!