Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jos jednom se pokazalo da ova vlada misli na penzionere jer su osim sto su dva pta povecali penzije u mandatu iznasli sredstva da se penzije isplacuju na vrijeme iako je zbog poplava evidentno manje novca u budzetima
Lijepo je vidjeti da nece kasniti penzije,da imamo vladu koja ce i uprkos brojnim rupama u budzetu pronaci sretstva da te ljude isplati za prosli mjecec.
Od pocetka misle na penzionere i tako i nastavljaju, to sto je kod prethodnih vlasti bilo cudno, postalo je sa ovom Vladom sasvim normalno.
I ovo je dobro,ipak se cini sve da penzioneri ne budu na cekanju. Ipak smo mi mala drzava koju je zadesila katasrofa ,cije se stete broje u milijardama..
cini mi se jedina vlada, koja u svom mandatu, obavlja svoje duznosti, barem kad su penzioneri u pitanju. s obzirom u kakvom je rasulu drzava, makar neka dobra vijest.
Na vrijeme je, ima je, a koliko je prije duga prema penzionerima biko, kasnila je po mjesec dana,zato kazem od svih premijera koji su bili, Niksic u gorem vremenu, napravi nesto!
Prema penzionerima ono sto je obecano to se i ispunilo i naravno da se i dalje ispunjava, penzija ima i dolaze na vrijeme!
jeli to nesto i preostalo poslije Vas dok napunite ***ve.............Hvala Vladi sto se sjetila svoji penzionera i da im da ono malo crkavice.
uvedite red u "crno trziste" pa ce te imati i viska preko partije je zaposlen ogroman visak radnika koji primaju platu preko budjeta ,sad kad vam je voda dogrla kukate i zaduzujete nas i nasu dijecu da bi isplatili one koje ste neosnovano zaposlili
za ovu populaciju uvijek treba naci sredstva
Obecali su da ce biti i evo to ispunjavaju, a nije mala stvar osigurati ovo sve u ovakvom periodu i jos kada nas je zadesila ova katastrofa, ali radi posao i obrcano ispunjavaju. Treba naglasiti da su u toku ove vlade penzije povecane dva puta po 5 posto i da je redovna!
Кредити... Хвала, Владо!