Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ponekad ohrabruje cinjenica da se nasa vlada ovoliko angazovala.Svaka cast na zalaganju i pokusajima da se prikupi sto vise sretstava za obnovu..
Dajte ljudi samo da se pomogne, treba se još angažovati, Vlada je pokrenula dobru stvar!
Ne znam sta vise Vlada moze da uradi od ovoga,da kontrolise klimatske uslove,vremenske neprilike sigurno da ne.
Ova vlada je vec do sada pokazala veliko interesovanje i zelju da se izvucemo iz ovih problema koji su nas zadesili,premier Niksic non stop pokusava pronaci model da se skupi sto vise para za obnovu mjesta pogodenih poplavama i klizistima. Svi mi im samo mozemo cestitati i dati im debelu podrsku da i dalje nastave ovako.
Vlada Federacije na celu sa premijerom Niksicem je pokaala da ipak imamo vlast koja je u najgorem vremenu moze i zna raditi svoj posao... Svaka cast za incijativu za onivanje fondacije to ce sigurno olaksati sanaciju...
Premijer Niksic se stvarno pokazao kao veliki politicar i veliki covjek... Na terenu je od prvog dana uz svoje ljude i jos pri tome organizuje sjednice na kojima ce se donijeti bitne odluke za ublazavanje, a kasnije i potpunu sanaciju stete nasltale u ovoj katastrofi...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sada je potrebno na sve moguce nacine naci sredstva kako bi se pomoglo ugrozenom stanovnistvu i svi se nivoi vlasti moraju ukljuciti u iznalazenju rjesenja a ne samo vlada fbih
Jos mi napisite ko to sve kontrolise i bice text potpun. Koji su prioritetni postupci, koje iznose , koja transparentnost...
dobro je pa Vlada potencira povodom ovih pitanja jer su to osnove koje ce muciti nasu zemlju nakon sto se smiri situacija, tj vec su zapocele. Ekipe veterinara i epidemiologa su enohodne na terenu i koordinacija sa CZ je za svaku pohvalu kao i pruzanje pooci neovisno od toga it kog si podrucja.
Odlično! Koliko napora Vlade FbiH. Samo se pitam šta je sa ostalim nivoima??? A toliko ih imamo. Gdje su ostaliiiiiiiii?
Ostali su spremni ali samo na prici, a nikako u djela da sprovedu!
Drago mi je da Vlada djeluje ovako i pomaze ljudima
Odlicno, nemam primjedbu i nadam se da ce se od te pomoci prikupiti za nastradale od poplava ono sto je potrebno. Treba naglasiti da je Vlada od pocetka pokazala da je uz narod i da je od pocetka reagovala i pomagala pa pojedini i licno!