Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BANJALUKA - Na saboru SNSD-a koji će biti održan 25. aprila u Istočnom Sarajevu biće donesen novi statut stranke i rezolucije od kojih je jedna o slobodnoj i samostalnoj Republici Srpskoj, koja označava krajnji cilj naroda koji živi u Srpskoj i spremnost stranke da predvodi narod na tom putu, rekao je za predsjednik Izvršnog odbora SNSD-a Nebojša Radmanović. Kaže da se ne može dozvoliti situacija u kojoj smo sada da neke kandidate iz srpskog naroda na nivou BiH biraju drugi i da je to nedopustivo, objavio je ''Glas Srpske''. "Zbog daljnjeg razvoja Srpske ne možemo dopustiti da se naša ovlašćenja prenose na drugi nivo",rekao je Radmanović, dodajući da će se rezolucijom jasno iznijeti stav, a interesantne će biti i rezolucije koje SNSD priprema na svim nivoima.
ovo zvuci cudno a radi se jednostavno o prebivalistu u l.k. prijavi se u rs i imas pravo na lijecenje u svakoj ustanovi.