Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukratko: 120 dana = 4 mjeseca. 15 juli + 4 mjeseca = 15 Oktobar ! Izbori se održavaju 12 sedmice ranije 2 Oktobra. U te dvije sedmice će biti poznat izborni pobjednik (SDA, HDZ i SBB) te će onda nakon IZBORA U NAPLATU POREZA. A ako ne daj bože konstiututivni anrodi polude, pa im stranke izgube izbore ?? Eh onda će im pobjednik udarat porez, a oni će narodu vikati: PLAĆAJTE TAKO VAM I TREBA KAD GLASATE ZA SDP ! :))))
do izbora
Neda mongoloid Novalic da se uplacuju doprinosi sa platama,djubre krapinske labrnje pravi krivicno djelo i unistava penzioni fond isplacujuci plate bez doprinosa
Vlada je objavila RAT penzionerima i demobilisanim borcima. Nadajmo se da ove dvije kategorije građana nisu ovce koje će glasati za SDA i HDZ.
Vlada je objavila RAT penzionerima i demobilisanim borcima. Nadajmo se da ove dvije kategorije građana nisu ovce koje će glasati za SDA i HDZ.
hahahaha samo nose naziv vlada u prevodu grupa lopova i secikesa ;D
opet telefonska sjednica onaj zove s planine onaj iz rodnog sela a onaj sa sekretarice
lol
Ne ide to tako. Vidi se da ti niko u familiji nije bio clan Vlade.
Opširno obrazlozeno 😅