Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
firma jaca od vlade
Sramota! Ova sramota je odraz stanja u BiH. Na djelu imamo zastupljene sve tri strane. Vladu - nesposobnu, mafiju - razuzdanu, radnike - jadne i obespravljenje. Slika i prilika Bosne i Hercegovine.
Sramota je sta se radilo u ovoj firmi i prije dolaska Stanica!
@pomalo.ba, jeste, nisu se smirili dok je nisu razvalili. Isto kao i Magros.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Stanić, Federacijo BiH, da li je Stanić jači od vas, je li to nama tamo neki stanić vedri i oblači. Zar predstavnik odnosno predstavnica vlade nije imala koga da pozove i zatraži pomoć, za šta nam služi policija, jedna, druga,treća, je li ih plaćamo za ukras ili da reaguju upravno u trenutku kada neki tajkun Stanić stane na put zakonu i drćavi. Čestitke vlado za nesposobnost.
Vlado Federacije Bosne i Hercegovine zar si toliko jadna da ti tamo neki Stanići dohakaju. Radnici nikada niste bili jadniiji, nezaštićeniji, bolesniji, gladniji, vidi li ovo Šef Federacije? Ovako je dva desetljeća. Šta se čeka ili se u stvari baš i hoće ovakov stanje. Ovo je primjer kako je jasno stanje nekog dijela zemlje u kome nema ili se ne poštuju zakoni, u kome cvlada mito i korupcija u kome se čovjek gazi a radi sopstvenih interesa. Neka nam je dragi Bog na pomoći, samo on, jer mi u Federaciji nemamo nikoga go će stati iza nas.
Smajiću " samorganizujte" se kao i DITA i onda svima po leđima BEZBELI PALICE!
Cetnici nastavljaju i u miru da unistavaju Bosnu i Bosnjake.
Ja sega drzave...Mole se radnici da sto prije umru pa da Vlada i porodica Stanic nastave u pljackama narodnih dobara...
i onda taj Goran Stanić dodje u kafiće, tipa Aqurijus i dobije VIP lozu,fuj to sve treba pljuvati i šamarati gdje got ih čovjek sretne !!! neka se vrate u misije rupe gdje im je i mjesto!!!!
_"Indikativno je, kaže Smajić, da se Skupština pored 6.000 kvadratnih metara kancelarijskog prostora u Titovoj ulici trebala održati u hangaru u kojem su slomljene i prljave stolice." Tačno, jeste indikativno. Taj objekat je odgovarao samo iz razloga što ima ulaz i zlaz (dvoja vrata) :))))) kroz koja se može bježati I OSTAVITI POSAO NEDOVRŠEN. Sve je to unaprijed smišljeno i razrađeno šta i kako da se napravi, u njihovu korist (obje strane) a na štetu radnika.
Tako je to kada se " UDARI" NA ČLANA KRADEZEA! Novaliću pošalji federalne specijalce i neka nastupe prema presudi. Inače, zar nevidiš, da će raja tebi suditi!
Jesul to oni Stanići iz "Mesne Industrije Stanić" i STAMAL-a ?
Zao mi ljudi, ali generalno Vlast nam uopste nije sposobna ni za sta.
Samo se nastavite borit, a ovi kvazi biznismeni i politicari koji ih stite zavrsice kao i svi mafijasi u istorij.