Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Siroki Brijeg dolje nema ulaska u Covicevo carstvo
Ne brinite, neće ovi tragati za poreskim neplatišama, već pojačati reket i pojačati administrativni teret.
Ništa se neće popraviti osim što će Federacija dobiti 28 novih korumpiranih državnih službenika. Ni do sada porezna nije radila ništa, neće ni od sada. Vidjet će se.
Valja zaposlit clanove vladajucih stranak. Djeca im zavrsila fakultete
"dobar dan recite nam nesto o sebi" Opcija 1: "Zovem se.... i clan sam (neke politicke stranke) od ...." Opcija 2: "Zovem se... i dajdza...(neki clan porodice) od...." Opcija 3:"Zovem se... " a vec prije uletio sa parama Opcija 4:"Zovem se..." a vec on ili ona obradjuje clana komisije Opcija 5:"Zovem se.....trenutno sam na biro nezaposlen..:" Opcija 6:"Zovem se...imam radnog iskustva...." Opcija 7:"Zovem se....trenutno konobarisem kako bih prehranio porodicu.." Opcija 8:"Zovem se....i smatram se postenom i iskrenom osobom" Opcije od 1-4 obezbjedjuju zaposlenje od 5-8 obezbjedjuju odbijenicu
Mislim da I opcija 5 prolazi jer je ocito lik koji ne upotrebljava padeze ili tzv sandzo.
Sredio im čovjek iz stranke, inače moj dobar prijatelj
Dobar dan, da se predstavim: Inspektor Nagib. Mogu li "unić"?
28 friskih haraca