Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa jednu su usvojili prije par mjeseci...zasto sad treba nova?
Ko o cemu, kurva o postenju.
mene je vec strah, znaci slijede nove kradje koje ce proci nekaznjeno
pa bolan fadile /vlada fbih/ što ne pita u Konzumu, kad si ono išo po podatke, kakvu strategiju /možda su imali na akciji s isteklim rokom/, i ta tvoja koju izradiš će biti isto efikasna
Bogami kao da je neko lud. Koliko novaca firme, gdje je država većinski vlasnik, izdvajaju za javne nabavke je strašno, a tenderi se namještaju da je to smiješno. Tu ne treba biti puno pametan da se prepozna korupcija i kriminal. A da ne govorimo o stidu i obrazu jer je to za mnoge nepoznanica.
"Kako sam sebe kazniti i spasiti u isti trenutak"
Strategiju borbe protiv korupcije prave oni koji su najkorumpiraniji. Only in Apsurdistan.
Okruzni debilizam
Odma počnite od Campara.