Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bih predlozila da Vakufska direkcija obnovi bolnicu a drzava da je stavi pod zastitu, jer to je jedan iskonski spomenik, nase nasljedje.
Da, vakufska direkcija neka ulaze svoje pare, a crveni kmeri neka uzimaju lovu od kirije, gdje iznajmljuju vladi FBIH prostore koje su pokrali od gradjana.
Sto se ovog clanka tice,neko ce to vec nekako rijesit,ali ovi u kontinuitetu ponavljani napisi od,doduse samozvanog,njegovog velicanstva,Omerbasica,imaju djelimicno smisla,doduse,nekako on to prezentuje na ponekima odbojan nacin,ali organizovanje javnih istupanja,tribina,nacina komunikacije koji se ipak razlikuju od ovog,dakle,koristan savjet,vise u javnos,otvoreno,bez koristenja ovog rekla-kazala portala.
NjV: Uručivanje humanitarnih poklona siromašnim od strane sarajevske policije pred kamerama (zar nije muslimanski pomagati anonimno?!) je očigledno nabacivanje šminke te siguran znak da se Vatikanovi kvislinzi spremaju na upotrebu policije za političke represalije - po receptu novog Vatikanovog geopolitičkog igrača ("hitlera") diktatora Erdogana | HM: Sarajevo police handing "humanitarian aid" to the poor in a media facelift as Vatican's quislings prepare to use repression as in Turkey (TWITTER) http://wiki.royalfamily.ba/wiki/Mensur_Omerbašić
Zasto tebe neko ne banuje ili tako nesto fkt smaras druskane ? Vratite nam smucala kojeg ste banovali!
Baš bi bilo dobro da su ovi izbori češće :)
Kad nam sad stanu kopati ulice. :)
Ma nek bar nešto rade..nos ih vrag više :)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
podržavam
Ne kontam, kakve veze ima vlada FBIH sa ovim? Bolje da se oni pozabave problemom imovine bivseg socijalistickog saveza kojeg su komunisti ukrali od naroda BiH i uknjizili kao njihovu imovinu, koju danas iznajmljuju vladi FBIH i BIH za veliku lovu.
predizborni movment
waiting for