Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li je podoban onaj što nije položio Pionirsku zakletvu.
E jest mi žao M.Lazovića, Višnje Ljubijankić, Edine Hodžić, adnana Efendića isl. Još da su se sjetili da regulišu pitanje tipa šta da se radi kada u komisiji sjedi žena koja je radna kolegica iz iste kancelarije onoj drugoj koja je došla na taj konkurs, i po vrh toga iz institucije koja je raspisala konkurs? Pa dostavljaju pitanja, maximum bodova na intervju isl Prema tome, ovo je čisto zamazivanje očiju! Sve vas treba streljati kolektivno!
opet ubleha...... čuj ekspert al samo s diplomom, tj. bez znanstvenog stupnja dr!!!! kako da ima "znanstvene radove" ako nema znanstveni stupanj dr-a? jedino ako su pod radovi mislili na članke i pisma čitatelja u Avazu i Oslobođenju.... ovo im treba da im prođe tender s SHELL-om.... da im stranački "eksperti" aminuju hebeš ovu državu (misli se na pederaciju i republiku čmarsku podjednako)
Davno se u ovakve stvari trebalo uvesti reda,ova vlada je to pokrenula i svaka im cast na tome !!
pa da se ovo prije uradilo, ne bi ovi iz sda mogli zaposljavati rodjake, amidzice, dajdzice itd.
I da se napravi revezija, pa da se nepismeni prvo u skolu vrate...
Ovo je pravi potez vlade FBiH , konacno ce se u ovo sve uvesti malo reda!!
Odlican potez... Krajenje vrijeme je da se uvede red i da se neki "strucnjaci" maknu sa liste, a da se oslobodi mjesto za neke koji to zaista jesu...
Vala su se pojedini "strucnjaci" dosta sepurili, vrijeme je da im neko pokaze da nismo budale i da se tacno zna ko je strucnjak, a ko nije... Svaka cast Vladi Federacije...
Ni po babu ni po stričevima, samo sposobnost i potrebne reference!
Bilo je krajnje vrijeme da to neko uradi.a ne da svaki nesposbnjakovic radi neki posao za koji nije kompetentan.