Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vecina komentara "mirisu" na narudžbu.Nije gosp.Osmanagic upropastio željeznice.Zasto se zaboravlja šta je zatekao na željeznicama 2010 god.Zašto se nitko nepita šta je sa krivičnim prijavama za predhodno rukovodstvo.Kakvu potvrdu o nekažnjavanju ima ovaj novi VD.Ako je ima,pitanje je jeli kvalitetna ili je šaner?A za radoznale,sve što piše u Avazu i nemora biti istina.Gosp.Osmanagic je bio direktor iprije 1992 god. a sta su tada bili oni što ga danas blate?
Prije samo nekoliko godina ovo preduzeće je vrijedilo 750 miliona eura. Danas vrijednost pala za 400 miliona manje! Željeznice su rekorder po dugovanjima, koje definitivno zauzimaju prvo mjesto na listi dužnika, a sve zahvaljujući SDA koja je detaširala svog Nedžada Osmanagića da pokupi kajmak! Najlakše je čovjeka skinuti sa funkcije, a da li će iko u ovoj državi ikada odgovarati za učinjeno, šta je sa tolikim milionima, šta je SDA uradila sa tim!? Svima nam je jasno, ali do kada šutiti i do kada trpiti ove lopovluke, a narod nema za šnitu hljeba, što je najgore nemamo ni posla. Ovo nije život ovo je mučenje, hvala vam braćo Tihiću i Bakire i hvala vam što proizvodite još veće lopove od vas!
Štrajk nikome neće donijeti dobro, on uzrokuje štete Željeznicama FBiH, njihovim korisnicima usluga, Vladi, građanima i bolje da se okonča što prije i da se ispune opravdani zahtjevi radnika
Nedzad Osmanagic - podobna kadrovska politika SDA. Covjek koji je "zavrsio" Masinski fakultet u Mostaru, ali malo sutra... Doktorirao ODJEDNOM, cim se ukazala prilika za zauzimanjem direktorske fotelje. Diplomu doktora je naravno platio iz kase Zeljeznica FBiH. I onda se pitamo ko je doveo ovo preduzece u stanje u kakvom se trenutno nalazi?
Krajnje je vrijeme da se konačno stane u kraj ovim pljačkarošima željeznica na čelu sa Osmanagićem!
Ma zna se ko je Zeljeznice napravio ovim sto jesu sada, isto je SDA uradila i GRASu
Joj kako je ova SDA upetljana u sve to je čudo jedno. Ne možeš ljude iskorijeniti iz javnih preduzeća i postaviti neke sposobne ljude da si pita. A da su to samo direktori, već su i njihova kompletna porodična stabla tu godinama.
Vlada nije mogla nista pametnije uraditi, uprava je pokazala svoju nespobnost a za se ko je na celu te price
Jel mogu ja da budem neki Nadzorni Odbor ! :D
Hoće li se Budimir ikada strpati tamo gdje mu je i mjestO?
Ma kakvi, nije to u interesu ovih iz sda!
sda nam je unistila zeljeznice kao i mnoge druge firme i institucije i sta se cini po tom pitanju- naravno nista samo izigravaju zrtve
konačno, treba stati u kraj uništivačima ŽFBIH