Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najzalosnije je to da navedene osobe sa slike podrzavaju i moralno i finansijski najvecu SRAMOTU u istoriji Bosne, PIRAMIDNE IDIOTE. Kada netko podrzava najveceg ludjaka (ludjake) u istoriji Bosne trebao bi prvo da podnese ostavke na SVE svoje funkcije i vrati se ponovo u osnovnu skolu, ali ne u Bosni (ovoj danjasnjoj zaludjenoj piramidnim ludilom), nego u nekoj normalnoj zemlji, gdje se ZNANJE i NAUKA uvazavaju, a ne NEW AGE ludilo.
Kao prvo: zadnja cetiri paragrafa ovog teksta nemaju veze sa naslovom! Cuj, odjednom zakon o sukobu interesa!!! Kao drugo: potpuno se slazem s konstatacijom gdina/gdje ?-ka i molim da mi ista ta gospodja ministarka, ako novinar koji je ovo objavio cita ove komentare, objasni na koji nacin je 19 maraka vise znacajno unaprijedilo status studenata? Da li moze da kupi dodatnu knjigu za taj novac ili mora posezati za stipendijom? Izgleda da su samo korigovali cjenovnik u kojem ce se zavrtiti i oprati samo malo vise love ...
Zasto je ovo vijest? Ne znam stvarno zasto bi posao politicara bio vijest....To je regularan posao, kao i svaki drugi.... Ovakve stvari sluze samo za njihovu promociju. Jos da su neko, pa hajde. Jbt, Meliha Alic je supljikator zesci! Zna se samo nakvarcati, nariktati frizuru i misli dovoljno od nje! Pokloni pare koje smo mi uplatili kroz poreze (dkle, nije njen novac) i ona sad ispadne kao dobra ministrica....j*bem ti drzavu i ove koji je vode! Mozda bi javnost htjela da se upozna sa mojim dnevnim (poslovnim) obavezama.