Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...zaglupljivanje...
pretvaranje ljudi u zive mrtvace! nista covjeka tako efikasno ne moze mentalno umrtviti kao religija. Evo rezultate vec svi vidimo.
vjeronauk, imaš Ir.a.n, Izra.el i Va.tika.n i Sa.udiju. Spakuj stvari svoje religiozne i odabri u kojoj od ovih želiš zamlačivati svojom glupošću ljude. Pun mi vas je k..urac. Vidio sam kako u ratu potpirujete svi redom vatru. Sram da vas bude, bagro ne.hljeb.ovička.
likovno u akademije,,,historiju u muzeje,,,tjelesnou sportske klubove,,,,,glupa vam ta logika,,,,,90 % roditelja salje djecu na vjeronauku,,i oni svojim doprinosima pune budzet i imaju pravo zahtjevat da njihova sredstva idu i za vjeronauku,,a svojim kontinuiranim slanjem djece na te casove iz godine u godinu to potvrduju.....a ateisti vi svoju ideologiju sirite po birtijama i zabitima a ne po skolama da nam dresirate djecu kako je covjek nastao od majmuna,,,vi mozda i jeste od tih ,,al ja nisam
bi a kako? :) da uce makedonski, albanski i slovenacki ? zabavno bi to bilo i interesantno.. i jos jezika ... vjeronauk u vjerske skole, pa ko voli , nek izvoli
E neka nam je sada bolje... vec sam se bio zabrinuo gdje ste do sad.
VJERONAUKA = PLAŠENJE DJECE
vjeroučitelji neka o vjeri uče u vjerskim ustanovama ,a ne u školi.svako tjera vodu na svoj mlin pa tako i oni
djeci u bih tako nesto ne treba, dovoljno im je da uce povjest/istoriju
rijec \"vjeronauka\" je oksimoron. vjera nije nauka, niti ima ista zajednicko za naukom.