Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta cu jadan ja sad...taman sam nasao cure da izlaze samnom i nevinost izgubio...ode mi plata odose mi cure kmeeeeeeee kmeeeeeeeeeee kmeeeeeeeeee ja.balo neznam nista raditi gdje cu se zaposliti jadan jaa kmeeee kmeee ljakse dijete iz stoca nije prispjelo sad u privatni sektor jer neznam nista kmeeeeeeeeee
Ja se zovem Sulejman Tihic i danas sam po funkciji lazni patriota. Nekada sam bio odani i opasni komunisticki tuzilac. Govoreci o patriotizmu stekao sam mnogo nekretnina, rodbinu sam zaposlio u budzetske institucije, cak sam i sestru Rusmiru zaposlio u ministarstvo, vozim se u najskupljem automobilu, i ni u halu ne idem bez tjelohranitelja... A sve ste mi to priustili vi - građani BiH, kojima danas pricam o patriotizmu, iako vi znate da sam bio ratna pobjegulja.
Juče sam bio na rekreaciji i uganuo sam članak na nozi, kod jednog centaršuta u aut. Žena mi kaže: Šta se ti kofrčiš, kakva tvoja rekreacija i fudbal, vidi šta si uradio od noge. A ja njoj: \"Ženo, muči, marš u kužinu, ovaj članak nije moguće komentarisati\". Možda sam malo odstupio od teme, ja sam se sad uključio, pa nemojte zamjeriti, svakako je ovo sve otišlo u PM. Što kaže Edo k\'o majka: *ebo vladu, *eebo..
bevanda, tanak si ti . Da si bar šljivovica pa da te čovjek bar malo cijeni.
Vjekoslav Bevanda spasitelj BiH ...nas Hugo.. Legendo pometi BAGRU.
ode sda u helać..THE END SAD SE SAMO KOPRCAJTE I GRIZITE SVOJA MU DA
nije losa informacija, procitajte: http://www.vijesti.ba/vijesti/bih/93551-Nazocnost-Radivojevica-sjednici-Vlade-FBiH-nije-mogla-racunati-potrebni-kvorum.html
Ovi iz Hdz-a znaju da to neće proći.Ali bevanda to ipak radi.Oni žele da unište SDP.Na kraju će odglumiti zavađu Hdz-ova pred izbore i srušiti lagumdžiju,Živi bili pa vidjeli.
Ma ko si ti čiča da smjenjuješ ljude, idi ba u penziju ostavi ljude na miru.
Svijet je nastao od jednog covjeka i jedne zene sto ce reci da smo svi od istih korjena i danas se kao takvi krvimo, ratujemoo i borimo jedni protiv drugih. Postali smo svi iz SDA u startu pa se pojedini OLOS izdvajao i pravio svoja drustva i danas pljuju po onima od kojih su i nastali. Svi su FUJ da nam se ponudila neka nova stranka sa potpuno novim ljudima koji nisu \"okusili\" vlast i vladavinu hajd nesto bi mozda i bilo ali ovako, sad sam SDA NAMJERNO JER SU SVI POCELI DA PLJUJU PO NJIMA A SDA JE MNOGE UHLJEBILA.
A Zlatko jesi nas i usrecio, ovako si isto pricao za SDA kad su usli s tobom u vlast kao sto sad pricas sa HDZ-om. I samo si istjerao jedne nacionaliste, a uveo druge, ne zaboravi da je HDZ cijelo vrijeme vladao zajedno sa SDA. Ali Čović se neće dati preveslati kao Tihić. Sve će to dobro ići dok se ne dodješ i sa Čovićem na raskrsnicu kao i sa Tihićem pa će nam se opet ovo isto desiti kao sada sa SDA.
Tek sad ce nastat pravi problemi za nas gradjane BiH, zivi bili pa vidjeli...ode nama drzava u propast.
Ja sam Zlatko Lagumdžija SLUČAJNI PROLAZNIK !!!! http://www.youtube.com/watch?v=vQq2-NxCLb0
Ne smjenjivati NEGO hapsiti stoku banditsku ...
Ja ne montiram ništa, nisam ja ušao u vlast sa SDA i Tihićem, sad sa HDZ-om. Je li ti misliš da bi iko glasao za SDP da je rekao uoči izbora idemo sa SDA u koaliciju. Dvije godine su prošle, šta se to promijenilo na bolje odkako je SDP na vlasti. Ja na taj način posmatram vlast, a što ste se vi izjednačili sa SDA i postali slični to vas niko oprati ne može. Tu nema više ni zrno SOCIALDEMOKRATIJE. Jesam nervozan, jer mi je krivo što su me kao glasača prevarili, a tebi je to posao dobijaš pare za to. Niije te briga ni zašto osim da SDP bude po svaku cijenu u vlasti, sa četnicima , ustašama, ma briga vas. E zato briga i nas više, iznevjerili ste narod, pušite se !!!!
nego raja...dje se izgubi onaj mali sabinin.... malo tamo malo amo komsic?
Ja popijem Lexaurin i boli me K,,,c