Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bevanda je prekoreda naručio i one kanadere što su gasili po Konjicu, nije ni tada nikoga pitao ni čekao. Za to vrijeme je premijer Nikšić, međed iz Konjica blejao negdje na utakmici.
\"prekoreda\" Prvi put čujem riječ
bravo,Bevanda,samo tako nastavi,mošnje neka pjene i s--m--r--d-e na svojih 24%....j--e--b--i Turčina!!
ma fujjjj, svi političari vozaju se po cestama kao da su sami i prouzrokuju nesreće ali nisu nikad krivi uvijek je kriv onaj jadnik kojeg su udarili, još ih pusti i preko reda ma fujjjjjjjj
Podrska Bevandi, sto se seljoberi srpski raduju, sikter ! Sta zna papak sta je biti Visoki Politicar i koji imaju prioritet na svojoj funkciji. To je u svim drzavama svijeta !
halo, gramaticar! sve ono sto si napis\'o, nema blage veze s pamecu, a da sam u pravu dokazuje i cinjenica da su \"novinari\" u medjuvremenu korigovali sopstvenu \"umotvorinu\" i ovaj put napisali onako kako prilici... rijec \"prekoreda\" nikada nije postojala u nasem jeziku, barem ne za vrijeme dok su se pera lacali oni koji su za to odgovarajucu skolu zavrsili... sad izgleda moze svako i svakako...na zalost...
Pa sta ima to veze..covjek je premier.. ne znam vec sta je...ovakvi se ljudi cuvaju .. i imaju predost..ne kontam sta je sad tu lose...Pa obama dodje u bilo koju drzavu pa ide preko reda..sto ne bi i Vjekoslav Bevanda...Jeste zatupljeni zemlja vas hebala..
ma neka je.. njemu je dovoljno problema sto je ruzan.. jos jadan da mora i u redu čekati
za ba@ Tvoj Babo izgubio extremitet za BIH, pa kada ide van BIH neka ga puste carinici BIH prekoreda ba, ovaj je rvat iz Hercegovine pa ga nase Ustase pustile da ne ceka sa poturicama, shvatas ba? Ako ne, ti se upitaj ba...
Neka je presao preko reda, premijer je, ja da ga vidim iza sebe ja bih ga pustio.
Otkad to u privatnu posjetu vodi službenog vozača? Oni nemaju privatna auta. Kad si u mandatu službeno postaje privatno. Bio je privatno u Splitu o državnom trošku. cccc
Geniji, procitajte clanak - bio je u PRIVATNOJ a ne sluzbenoj posjeti Hrvatskoj i u PRIVATNOM a ne sluzbenom automobilu i u tom slucaju murijaci su ga bili duzni postrojiti u kolonu sa ostalim gradjanima, sto i sami na kraju priznaju.
eto od vas niko nebi ;) daj ba pustite se šuplje...to nam je u genima
sto mog starog tako ne puste preko reda, covjeka koji je dao dio tjela za ovu drzavu, sto takve ne puste nego naklanjaju se ovakvim sup.ima.
vidi mu podocnjaka od vina i bevande... On ima ozbiljnih problema sa bubrezima i nece još dugo.....
Kakve gluposti pišete. Čovjek je ipak predsjednik Vlade. Da li Angelini gledaju pasoš kad ulazi u BiH? Da li ona stoji u redu za graničnu kontrolu?
Za ove jezicki neupucene, \"prekoreda\" je napisano pravilno. U ovoj recenici je to pridjev (kako je presao: \"prekoreda\") Da je napisano \"preko reda\" to bi bila priloska odredba za nacin. A clanak je totalno deplasiran jer predsjednik vijeca ministara i sluzbeno uziva VIP status (privatno ili sluzbeno), ne samo u BiH, nego i u svim zemljama svijeta. (VIP status u svakoj drzavi uzivaju tri funkcije: predsjednik drzave, predsjednik vlade i glavnokomandujuci oruzanih snaga.) Na aerodromima, kada slijecu avioni sa VIP putnicima, imaju prednost ispred svih ostalih letova, izuzev aviona u nuzdi i ambulantnih letova.