Ispunjena većina kriterija
0
Vizna liberalizacija moguća i do oktobra?
Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto se eu-a igra sa bosnom i hercegovinom ko macka s misom.......a ukinu vize srbiji, sto li, mora da je krst uz krst....iako je srpski najkrvaviji !!!! lazi lazi eu-o dok mozes sve ce izac na vidjelo pa i uloga u kojoj si bio glavni akter sa srbijom o genocidu nad bosnjacima!!!!
hladn0o vruce vruce hladno, ja cuo ako ne bude sutra u 12 sati onda ce mo cekati da to bude u 12:15 ako ne odobre onda ce mo cekati do pola jedan a ko ni u pola jedan ne bude onda odosmo u 3 pm..
@pipo 25.04.2010. u 11:19 gdje ce tursku stoku pustit da zagadjuje zapadnu europu. nemogu vam ljudi ni ruku pruziti kad znaju da prstima skidate brabonjke sa suuppka. ______________________________________________________ Vidite pipe bijednika koliko je vaspitan u krcanskoj porodici! Taj pipo smrdi 24h i dobiva suljeve na dupetu od kake koja mu se razmaziva po tijelu i odjeci ali pogan voli vise kaku nego cistocu.
Jao jao vlaha i shokaca. Rekao bi covjek oni putuja aman zaman. Pa majmuni jedni nemate ni za kifle, cak trcite na nas portal. Mozete vi da se gicate ali BIH je drzava. To sto mrzite, pa bujrum mozete samo da nam zanosite na krivinama ( hahah, eto mi smo vas zeljni nemate pojma koliko vas volimo). Eto evropi ne treba Turaka a fakat im treba cobana vlaha- turske kopiladi. Pogledajte malo broj Turaka u Evropi pa vidite kako ste samo mali majmuncici. Vize, iako nam to nista ne znaci jer mi ne idemo po pederskim karnevalima, ali posto se vi ne pitate dobicemo i mi tu bezvrijednu liberalizaciju. Vas vlahe bas vole ovi u Evropi , toliko vas vole da vam drzavu smanjuju svakih 10 godina za 30%. Bole i NATO bombe. Ma u Rusiju vi neka vas jos koji put preveslaju ima jos i Vojvodina majkumu.
ŠUPLJA PRIČA
Slazem se apsolutno, znaci nikada vam ne treba ukinuti vize :)
NE TREBA UKIDATI VIZE DOK SE NE UKINE \"ENTITETSKO\" GLASANJE I NAZIV ENTITETA KOJI JE POD HIPOTEKOM GENOCIDA
ajd dobro sto ovi iz evropskog parlamenta na svaki nacin yeebu nase mujice ali mi nije jasno sto im usi zavrchu.
Zaboravio sam,nastavak: Sve te Džamije su predmet sudskih sporova na domaćim i međunarodnim sudovima i za sve njih će biti naplaćena odšteta i sve će biti obnovljene,a posebna je priča tužbe za genocid u Srebrenici i za sve počinjene zločine nad Bošnjacima,taj proces zbog veličine predmeta će trajati godinama i za to je očekivati naplatu odštete u novcu,dakle i to će neko platiti.
Traži podatke ako te zanimaju,šta god ja napišem ti bi odgovorio da je to netačno da je izmišljeno,tako se brane genocidaši. Mežunarodni sud pravde u Hagu je donio presudu u kojoj se kaže da je u Srebrenici počinjen GENOCID i opet to neki osporavaju.Najvišu pravnu svjetsku istancu osporavate a da ne osporavate spisak porušenih vjerskih objekata.
Pa daj prosvjetli nas i reci nam gdje si nasao te \"cinjenice\"?
Nema Bošnjama u Evropu..... Pa to stanje treba ostati još koju godinu,Bošnje su mnogo štošta izdržali pa i to će a ovi koji imaju pasoše susjednih država neka idu za boljim životom i neka traže posla po Evropi a nama koji ostajemo da se patimo neka pošalju razglednice sa porukom da se više nevraćaju.Sretno im bilo
To su činjenice a genocidašima to para uši kao i tebi.
Kad ostanemo sami na nasih 24 posto mozemo rahat putovat na sveta mjesta Gluhu Bukovicu i Gornju Maocu
Jeb.ali te vjerski objekti u guzicu, kao da su oni nekome vazni...velika steta u pm.