Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FUJ FEDRALNA TV , SRAMOTA JE STO SE UOPSTE ZOVE FEDERALNA .....
steta sto ga nije polomio, jer ovo nisu novinari ovo su najveci huskaci protiv BIH...
ako neko zeli posao u j javnoj ustanovii klinicki cenatr banja luka, dom zdravlja banja lukai i druge ustanove, itd obratite se vitomiru i morate imati i to 10 000 KM za posao nocnog cuvara, majstora posrednik je njegov brat, direktno ne radite sa vitomirom.
\"metak u celo\" izvukao iz konteksta hahahahaha
nazalost ovakvi birokrati tipa ovaj dasa popovic nam vode drzavu. takvi realno su svi i hrvati,i muslimani i srbi,guzonje jaki na rijecima a sve lopov do lopova a mi se i dalje koljemo po forumima i sl. ma žalosno
Kad ovako laze na nase oci i usi, kako li je tek za vjerovati Viti o stvarima koji nisu zabiljezene. Podrska Damiru.
FTV isprdak televizija, fuj, fuj, fuj.
I treba osuditi Lagumdzijine novinare sa Federalne TV Ljudi, vjerujte samo TV1
Ma dzebi smrdin p.r.i.j.e.t.i.o, sta vam je..